01 oktobris, 2010

NEW TRACK: Jamie xx – Far Nearer


The xx saņemot Mercury Music Prize 2010. Džeimijs - pa kreisi.

Otrdienas vakarā NME ziņoja, ka pērnā gada spožo debitantu The xx garīgais līderis un skaņu pavēlnieks Džeimijs Smits nākammēnes piedāvās savu solo singlu. Dziesma ar nosaukumu „Far Nearer” tagad debitējusi britu radiostacijā XFM. Parasti AMGmusic nepiedāvā jaunās dziesmas, kamēr neesam saņēmuši pienācīgas kvalitātes MP3 versiju, taču The xx ir The xx. AMGmusic 2009.gada balvu "Best Album", "Best Band" un "Best Breakthrough" ieguvēji. Joprojām par šiem jauniešiem turpinām jūsmot.

Kā jau to varēja gaidīt no Džeimija (viņš pēdējā gada laikā veidojis vairākus remiksus dažādiem māksliniekiem), jaunākais singls mazāk atgādina The xx, cik dubstep un konkrēti Burial daiļradi. Tiesa, ar tikai viņam raksturīgu pieeju. Ļoti patika komentārs YouTube.com, kur kāds lietotājs šo treku nodēvēja par „chill-step”. Nudien – savdabīgs un – pats galvenais – gaišs dubstep skaņdarbs ar tropisku chill-wave noskaņu.

Pagaidām pieejams tikai ieraksts no minētā radio pirmatskaņojuma. Pirms pašas dziesmas dzirdēsit arī, ka Džeimijs Smits pagaidām nav izvēlējies sev pseidonīmu, zem kura šo dziesmu izlaist (iepriekš saviem miksiem viņš ir parakstījies kā "Jamie xx", tāpēc pagaidām izmantosim to), kā arī to, ka dziesma pēc aptuveni mēneša tiks izdota singla formātā uz leibla Numbers Records. Mums patīk jau tagad, novērtējiet arī Jūs:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru