27 septembris, 2010

Atpakaļ ierindā

Sveiciens pirmdienā!

Ja kāds nebija pamanījis, pagājusī nedēļa AMGmusic sanāca tāda patukša, jo mani bija pievārējusi ikrudens slimība. Gluži kā Jumpravas dziesmā, „mans organisms ārprātīgi laiku jūt”, tā nu tas notiek katru rudeni. Varbūt, ka jāpriecājas, ka šogad tas noticis tik agri, kas nozīmē, ka novembri, kad parasti nolikos uz nedēļu ar augstu temperatūru, var gaidīt ar mazākām bažām.

Visā šajā sliktajā un nepanesamajā lietā ir arī savi plusi. Pirmkārt, sen nebiju izbaudījis tik vieglu svētdienas rītu, kad Tevi nenomoka ne mazākās paģiras. Otrkārt, entuziasms celties pirmdienas rītā un mesties atkal iekšā mūzikas krājumos bija tik liels, ka naktī ne par ko nevarēju iemigt – galvā šaudījās visādas domas, singli un albumi. Jā, te nu atkal nonākam pie mīnusiem – šodien tā diezgan normāli aizgulējos... Nekas, sodīšu sevi – šodien iztikšu bez hokeja + strādāšu līdz 22:00.

Mazā rindkopītē arī piebildīšu, ka turpmāk mazliet mainīsies formāts AMGmusic. Proti, turpmāk par jaunumiem runāsim atsevišķos rakstos nevis kopējos dienas apskatos, kā tas bija pēdējos mēnešos. Tas, pirmkārt, ļaus operatīvāk ievietot informāciju un mūziku šeit, un, otrkārt, būs arī pārskatāmāk gan Jums, gan mums, kad vajag kādu konkrētu lietu atrast šajā lapā. Tomēr informācijas apjoms un tēmas faktiski nemainīsies, tā kā nekādas revolucionāras izmaiņas nav gaidāmas.

Labi, jāķeras pie darbiem. Šodien dienas kārtībā: 1) pagājušās nedēļas singlu apskats – tam vajadzētu būt iekšā jau šovakar, 2) Deerhunter jaunais albums – visi tā slavē, ka taisni vai degu aiz ziņkāres to noklausīties, 3) jāizskrien cauri ārkārtīgi daudzajām house platēm un digitālajiem EP, kas saskrējuši pēdējās nedēļas laikā – jāatlasa kaut kas nedēļas nogales miksiņam.

Jums savukārt piedāvāšu kaut ko no klasikas. Nedēļas nogalē saņēmu divus singlus ar aizmirstiem AMGmusic hītiem – Underworld 2000.gada singlu „Cowgirl (live)” no viņu tā laika aktuālā koncertieraksta „Everything Everything”, kā arī Ritmo Dynamic 2003.gada rudens house hītu pie mums – „Calinda”. Underworld šobrīd aktuālāks, tāpēc, lai iet „Cowgirl”!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru