02 oktobris, 2009

NEDĒĻAS SINGLS (28.09.-04.10.)

Trailer Trash Tracys - "Candy Girl"

Release date: 14/09/2009
Label: No Pain In Pop
AMG rating: 8/10


Ko ar mums šogad dara The xx?! Nepietiek, ka viņi ir dāvājuši vienu no 2009.gada skaistākajiem albumiem, viņi, paši šī gada debitanti būdami, palīdz izsisties arī vēl kādam londoniešu kolektīvam ar nosaukumu Trailer Trash Tracys.

Meklējot internetā informāciju par šo jauno grupu, lielākoties uzsvars tiek likts, ka Trailer Trash Tracys ir TO SLAVENO The xx iesildītāji viņu Lielbritānijas tūrē. Tiesa, jau pirms tam biju paspējis sliktā kvalitātē noklausīties dziesmu „Candy Girl” un saprast, ka šis ir ne mazāk skaists ieraksts par The xx debijas albumā atrodamajām dziesmām. Ja vēl šis tiktu izdots CD versijā un nevis platē (skaņas nepilnības arī oriģinālajā izdevumā, lai gan – no otras puses, lo-fi skanējums šobrīd it kā ir modē...), būtu laime pilnībā.

Trailer Trash Tracys ir pavisam jauns trio no Londonas, kuru spēlētā mūzika tiek salīdzināta ar My Bloody Valentine un Cocteau Twins, taču šis nu gan noteikti nav tipisks shoegaze. Drīzāk iedomājieties, kā varētu izklausīties Joy Division ar Elizabeti Freizeri grupas vokālistes lomā. Vēl interesanti, ka grupas kontā esot vien daži koncerti... Britu laikraksts The Guardian jau nodēvējis šo par „dienas labāko grupu”, ar ļoti lielu nepacietību gaidīsim turpinājumu!

NEDĒĻAS "DMS" ASPKATS (28.09.-04.10.)

Magic Wands – „Warrior” (The xx remix) [bootleg]
(available as bootleg MP3)
AMG rating: 8/10


Kopš šī gada februārī radās AMG sadaļa „Different Music Selection”, šis ir pirmais gadījums, kad kāda grupa nedēļas labākās DMS dziesmas titulu saņem otro nedēļu pēc kārtas. Tiesa gan, ja pirms septiņām dienām Nešvilas saldais pārītis Magic Wands to sasniedza pašu spēkiem, tad šajā gadījumā jau liela daļa pateicības pienākas Londonas kolektīvam The xx.

„Warrior” oriģināls atrodams jūlijā iznākušajā „Magic, Love & Dreams” EP platē, bet no kurienes cēlies un kur oriģinālā, taustāmā izskatā iegūt šo The xx remiksu, tiešām nezinu. Tomēr fakts ir un paliek – pirms pāris nedēļām iegūtais remikss burvīgi sapludina kopā Magic Wands liriski skaisto pusi ar The xx naksnīgi skarbo ritmu un pofigistisko drūmuma noskaņu. Teicami!

EDIT. Nupat noklausījos Magic Wands EP „Magic, Love & Dreams” un secināju, ka „Kiss Me Dead” ir viena no skaistākajām dziesmām šogad! Ietrāpa tieši sirsniņā! Gribu redzēt abus dzīvajā, koncertu promoteri!

„Warriors” remiksu iespējams lejupielādēt šeit:
http://www.mediafire.com/?nlneomimztt



[ingenting] – „Halleluja!” [Labrador]
(from album „Tomhet, idel tomhet”, out on October 20th)
AMG rating: 8/10


Atkārtot? Ok, sauklis skan sekojoši: „Ne nedēļu bez kādas dziesmas no Zviedrijas!” Ja kāds tiešām domā, ka es lobēju mūsu ziemeļu kaimiņus, piebildīšu – JOKS, protams. Bet tā nu pēdējos mēnešos ir sanācis. Turklāt šoreiz mums ir ne tikai zviedru dziesma, bet arī dziesma zviedru valodā! Turklāt jau otrā šomēnes!! Varbūt jau laikus iegādāties vārdnīcu? Lai gan jāpiekrīt pitchork.com – tik sirsnīgā un skanīgā dziesmā man ir pilnīgi vienalga, vai dziesma ir par baznīcu vai svaigiem hotdogiem. Mūzikā nav reliģijas, nav rasu, nav seksualitātes un, jā, nav arī valodas.

Grupa ar interesanto nosaukumu [ingenting] (interesantums, protams, slēpjas kvadrātiekavās, jo, ko nozīmē „ingenting” man nav ne jausmas) radusies pirms pieciem gadiem un oktobra vidū gaidāms jau trešais studijas albums „Tomhet, idel tomhet”. Tajā tad arī meklējiet šo Coldplay lipīgā melodiskuma savienojumu ar Sigur Ros instrumentāciju un izpildījumu. Ļoti pat labi!

Lejupielādēt dziesmu iespējams šeit:
http://www.itsatrap.com/?n=31071



Florence and the Machine – „You've Got the Love” (The xx Rework) [Island]
[from f/c single „You’ve Got The Love”, out in autumn)
AMG rating: 7/10


The xx burtiski UZPRASĀS uz 2009.gada labāko debitantu balvu! Šonedēļ veseli divi lieliski remiksi, lai gan par to, vai šis ir remikss vārda „remikss” tiešā nozīmē, vēl var pastrīdēties.

Tikai pirms trim nedēļām iznāca pēdējais Florence and the Machine singls „Drumming Song”, kad jau tapis zināms, ka debijas albuma „Lungs” ceturtais singls būs albumā atrodamā The Source & Candi Staton 1991.gada klasiskā hīta „You’ve Got The Love” kaverversija. Kā smejas kritiķi, tagad šai kaverversijai ir tapusi jauna... kaverversija!

The xx no Florence and the Machine „You’ve Got The Love” versijas faktiski ir atstājuši tikai viņu iespēlēto arfu, Florences Velčas vokāls parādās tikai divās dziesmas vietās, turklāt pamatīgi apstrādāts. Pārējais ir pašu The xx dalībnieku pārdziedāts, kas jau atkal izklausās debešķīgi patiesi un vietā. Nudien šis ir viens no labākajiem duetiem mūzikā, ko man nācies dzirdēt.

Lejupielādēt dziesmu iespējams šeit:
http://pitchfork.com/forkcast/13417-youve-got-the-love-jamie-xx-rework-ft-the-xx/



Taken By Trees – „My Boys” [Rough Trade]
(from album „East of Eden”, out now)
AMG rating: 7/10


Gandrīz nemanāmi savu otro studijas albumu izlaidusi Viktorija Bergsmana (miniet, no kuras valsts. Palīdzēt? Ziemeļi. Eiropa. Zils karogs ar dzeltenu krustu. Patīk bankas...), viņa arī Taken By Trees, kuru visa pasaule labāk pazīst kā bijušo grupas The Concretes solisti, bet mēs vairāk atceramies pēc viesizrādes Peter, Bjorn & John slavenajā svilpojamajā himnā „Young Folks”. Albumu „East of Eden” nebija manos plānos klausīties padziļināti, bet atlika uzzināt, ka tajā atrodama Animal Collective dziesmas „My Girls” kaverversija, lai manas domas strauji mainītos.

Tiem, kas AMG aktivitātēm pieslēgušies salīdzinoši nesen, pateikšu, ka šī gada pašā sākumā izdotais Animal Collective singls „My Girls” ir joprojām STABILS pretendents uz 2009.gada labākā singla titulu, kas izsenis ir prestižākā no AMG balvām. Saistībā ar šo kaverversiju atkal noklausījos Animal Collective... Nu pasaka, ne dziesma!

Viktorijas Bergsmenas versijā dziesma ne tikai ir mainījusi nosaukumu un vienu rindiņu dziesmas tekstā (no „My Girls” uz „My Boys”), bet arī no eksperimentālas elektroniskās neo-psihodēlijas pārtapusi mierīgā, izbraukumos uz akustiskās gičas dziedamā folk skaņdarbā. Bet tas izjustums un emocijas, kas ir dziesmas oriģinālā, gan šeit nav atrodamas. Tomēr jebkurā gadījumā interesanti un, es pat teiktu – LABI.

Dziesmai tapis arī videoklips:




The Very Best – „Julia” (Javelin re-do) [free MP3]
(available as free MP3)
AMG rating: 7/10

Šomēnes beidzot iznāca afro-beat apvienības The Very Best debijas albums „Warm Heart of Africa”, kas, starp citu, ir patiesi lielisks soundtreks saulainam un vasarīgam vīkendam, taču šajā platē viens gabals izcēlās īpaši. Dejiskais un pozitīvi neprātīgais skaņdarbs „Julia”, kuru nu remiksējuši jaunie ņujorkieši Javelin, kas jau vasarā pie mums atrādījās paši ar savu gabalu „Vibrationz”. Javelin remiksā „Julia” kļuvis vēl dinamiskāks un trakāks labā nozīmē. Miksu nav paredzēts izlaist CD vai LP formātā, tāpēc ķeriet vien ciet MP3.

Lejupielādēt dziesmu iespējams šeit:
http://www.knoxroad.com/2009/09/25/mp3-javelin-remix-the-very-bests-julia/

+

HOT MIX FOR THE WEEKEND:


Komytea – „UFO” (original mix) [Anjunadeep]
Erick Morillo – „I Get Lifted” (Michael Gray & Danism remix) [Subliminal]
Supafly Inc – „Catch Me When I’m Falling” (Full Intention dub) [Dog Eat Dog]
Dr Kucho – „Just Be Good To Me” (original mix) [Spinnin Records]
Basement Jaxx feat Sam Sparro – „Feelings Gone” (Felix’s Jack dub) [XL]
The Prodigy – „Take Me To The Hospital” (Adam F & Horx remix) [Take Me To The Hospital]

01 oktobris, 2009

Jaunie Singli (30.09.2009)

La Roux - "I'm Not Your Toy" [Polydor; 28/09/2009]
AMG rating: 6/10


Klāt arī ceturtais singls no vēl vienu LIELO 2009.gada debitantu La Roux pirmās plates. Lai arī albumā šis izteikti popsīgais skaņdarbs iederas un nemaz nelec laukā, kā atsevišķs singls „I’m Not Your Toy” tomēr sagādā nelielu vilšanos, ņemot vērā iepriekšējo trīs skaņdarbu spožumu.


Mumford & Sons - "Little Lion Man" [Island; 28/09/2009]
AMG rating: 8/10


Lai arī Mumford & Sons jau pērn izpelnījās britu mūzikas apskatnieku uzmanību gan ar saviem koncertiem, gan pāris izlaistajiem EP, priekš AMG šis ir patīkams nedēļas atklājums.

Mumford & Sons ir vēl vieni no Londonas folkmūzikas scēnas jaunpienācējiem (vēl arī Laura Mārlinga, Noah And The Whale u.c.), kas kopā sākuši spēlēt vien 2007.gada nogalē. Starp citu, arī Mumford & The Sons tika iekļauti BBC Sound of 2009 (grupu saraksts, kam jāpievērš uzmanība šogad) plašajā sarakstā šī gada sākumā.

Konkrētā dziesmiņa „Little Lion Man” tika iekļauta jau šī gada vidū izdotajā EP „The Cave and the Open Sea”, taču tagad iznākusi arī kā atsevišķs singls – galvenais singls no jau pirmdien gaidāmā kvarteta debijas albuma „Sigh No More”. Neesmu pārlieku liels folkmūzikas cienītājs, taču šis dinamiskais un pozitīvais gabals ar lielisko piedziedājumu („It was not your fault but mine / And it was your heart on the line / I really fucked it up this time / Didn’t I, my dear?”) uzrunā. Starp citu, festivālā Positivus šis PERFEKTI iederētos, manuprāt!


Stricken City - "Five Metres Apart" [Puregroove; 28/09/2009]
AMG rating: 6/10


Vēl vieni debitanti no Londonas – Stricken City, kas spēlē vieglu un rotaļīgu indie-pop ar nelielām post-punk-pop ievirzēm. Oktobrī gaidāms kvarteta debijas albums, bet šis ir tā ievadošais singls. Šogad iesildīja Maximo Park viņu Lielbritānijas tūrē. Ļoti smuka soliste!!


The Holloways - "Jukebox Sunshine" [The Orchard; 28/09/2009]
AMG rating: 7/10


Ar jaunu singlu (un oktobrī arī jaunu albumu) atgriežas pozitīvie un saulainie indie rock pārstāvji no Ziemeļlondonas – The Holloways. Pirmoreiz pie apvāršņa grupa nokļuva 2006.gadā, kad populārais britu žurnāls NME viņu singlu „Generator” atzina par vienu no tā gada labākajām dziesmām. Sekoja arī debijas albums „So, This Is Great Britain?”, kas gan augstu novērtējumu izpelnījās, šķiet, tikai no tiem pašiem NME...

Vairāk nekā gadu nekas nebija dzirdams no The Holloways, bet 5.oktobrī iznāks viņu otrais studijas ieraksts „No Smoke, No Mirrors”, no kura tad arī nāk šis saulainais un lipīgais vasaras festivālu gabals. Uzmundrinoši!


The Leisure Society - "Save It For Someone Who Cares" [Full Time Hobby; 28/09/2009]
AMG rating: 5/10


Jā, šie ir tie paši The Leisure Society, kas šovasar uzstājās Positivus festivālā (pirms Šineidas O’Konoras, uz „Cēsu Alus” skatuves) un kurus šī raksta autors neredzēja tā paša savdabīgā iemesla dēļ, kāpēc neredzēja O’Konori.

Pirms Positivus festivāla nedaudz paklausījos The Leisure Society ierakstus un nonācu pie secinājuma, ka šī NE TUVU nav no labākajām jaunajām Londonas folkmūzikas grupām (skatīt kaut vai Mumford & Sons mazliet augstāk!), šo savu pārliecību saglabāju arī pēc „Save It For Someone Who Cares” izvērtēšanas. Garlaicīgi. Kāds apgaismos mani, kā viņi izklausījās dzīvajā?


Trailer Trash Tracys - "Candy Girl" [No Pain In Pop; 14/09/2009]
AMG rating: 8/10


Ko ar mums šogad dara The xx?! Nepietiek, ka viņi ir dāvājuši vienu no 2009.gada skaistākajiem albumiem, viņi, paši šī gada debitanti būdami, palīdz izsisties arī vēl kādam londoniešu kolektīvam ar nosaukumu Trailer Trash Tracys.

Meklējot internetā informāciju par šo jauno grupu, lielākoties uzsvars tiek likts, ka Trailer Trash Tracys ir TO SLAVENO The xx iesildītāji viņu Lielbritānijas tūrē. Tiesa, jau pirms tam biju paspējis sliktā kvalitātē noklausīties dziesmu „Candy Girl” un saprast, ka šis ir ne mazāk skaists ieraksts par The xx debijas albumā atrodamajām dziesmām. Ja vēl šis tiktu izdots CD versijā un nevis platē (skaņas nepilnības arī oriģinālajā izdevumā, lai gan – no otras puses, lo-fi skanējums šobrīd it kā ir modē...), būtu laime pilnībā.

Trailer Trash Tracys ir pavisam jauns trio no Londonas, kuru spēlētā mūzika tiek salīdzināta ar My Bloody Valentine un Cocteau Twins, taču šis nu gan noteikti nav tipisks shoegaze. Drīzāk iedomājieties, kā varētu izklausīties Joy Division ar Elizabeti Freizeri grupas vokālistes lomā. Vēl interesanti, ka grupas kontā esot vien daži koncerti... Britu laikraksts The Guardian jau nodēvējis šo par „dienas labāko grupu”, ar ļoti lielu nepacietību gaidīsim turpinājumu!
Diemžēl arī šajā youtube versijā dzirdama sliktās kvalitātes demo versija, bet tas nekas, nākošajā AMG tusiņā uzlikšu jums plates versiju! :)) :

30 septembris, 2009

Jaunie Singli (29.09.2009)

Bad Lieutenant - "Sink or Swim" [Triple Echo; 21/09/2009]
AMG rating: 7/10


Īenam Kērtisam izdarot pašnāvību, 1980.gadā izjuka grupa Joy Division. Tās atlikušie dalībnieki (Bernards Samners, Stefans Moriss un Pīters Hūks) izvedoja New Order 80’to gadu sākumā. Tagad atkritis vēl viens no sākotnējās četrotnes – Pīters Hūks (nē, nē, nebaidieties, ar Hūka kunga veselību viss ir vairāk vai mazāk kārtībā, dusmīgs viņš tikai uz abiem ex-kolēģiem par to, ka tie nepārtrauca grupas darbību, kad to vēlējās Pīters Hūks), un Bernards Samners ar Stefanu Morisu nodibinājuši jaunu grupu – Bad Lieutenant, klāt pieaicinot vēl divus vīrus, no kuriem viens, starp citu, arī spēlēja New Order pēdējos gados – Fils Kaningems

Albumu vērtēsim oktobrī, bet šis ir pirmais plates singls – jūtama atkāpe no New Order spēlētās elektroniskās popmūzikas uz popmūziku ar rokmūzikas pieskaņu. Starp citu, ironiski, bet šis visvairāk atsauc atmiņā... Pītera Hūka 90'to gadu blakus projekta Monaco daiļradi. Jebkurā gadījumā - priekš pirmā singla nudien nav slikti. Gaidīsim turpinājumu.


Bat For Lashes - "Sleep Alone" [EMI; 07/09/2009]
AMG rating: 8/10


Nataša Hāna jeb Bat For Lashes šomēnes zaudēja jau otro cīņu par Mercury Music Prize, turklāt šoreiz piekāpjoties daudz vājākajam Speech Debelle albumam „Speech Therapy”. Tas nekas, toties viņai iznācis trešais singls no „Two Suns” – dziesma „Sleep Alone”, kas gan pieejama tikai digitālā formā. Ne tik spoži, kā pirmie divi plates singli, bet joprojām – tā ir BAT FOR LASHES ar lielajiem burtiem. Lieliska mūzika, valdzinoša balss un kārdinošs izskats – tas nemaz tik bieži kopā negadās.


Black Gold - "Breakdown" [Red Bull Records; 28/09/2009]
AMG rating: 8/10


Viens no patīkamākajiem šīs nedēļas atklājumiem. Šī jaunā grupa nenāk no Londonas. Tātad? Jā, pareizi, uzticamie AMG draugi – jauns projekts (duets) no Ņujorkas. Black Gold dibināts pirms trim gadiem, bet debijas albums „Rush” ASV nāca klajā tikai šī gada sākumā. Cik noprotu, Eiropā albums gan oficiāli pagaidām nav pieejams. Cerams, tas mainīsies pēc šī – albuma trešā singla „Breakdown” – melodiska synth-pop sajaukuma ar rokmūziku, kas, starp citu, ļoti savā skanējumā atgādina New Order beigu posma daiļradi.


Bombay Bicycle Club - "Magnet" [Island; 28/09/2009]
AMG rating: 6/10


Ar jaunu singlu šonedēļ atgriežas arī jaunais Londonas kvartets Bombay Bicycle Club, par kuru debijas albumu „I Had The Blues But I Shook Them Loose” mēs ļoti jūsmojām jūlija sākumā. „Dust on the Ground” pelnīti ierindojās jūlija singlu Top 10, taču otrā singla izvēle nav tik spoža, un izskatās, ka „Magnet” nāksies palikt pat ārpus labāko divdesmitnieka.

French Horn Rebellion - "Up All Night" [Once Upon A Time; 28/09/2009]
AMG rating: 5/10

Kārtējais jaunais electro-pop duets no ASV, šoreiz no Milvokī. Jau kādu mēnesi French Horn Rebellion ar savu debijas singlu „Up All Night” atrodas AMG fonotēkā un ik pa laikam tiek arī uzspēlēts. Nedēļā, kad singls beidzot iznācis oficiāli, sevi pieķeru pie domas, ka sākotnēji dzirdētie salīdzinājumi ar Cut Copy un Friendly Fires ir ĻOTI lieli glaimi French Horn Rebellion puišiem. Stipri viduvējs darbs.


Graham Coxon - "Brave The Storm" [Transgressive; 28/09/2009]
AMG rating: 5/10


Šķiet, tikai paši briti saprot, kas ir tas, kas viņus tā sajūsmina Blur ģitārista Greiema Koksona solo albumos. Prieks, ka vismaz šajā jautājumā AMG var solidarizēties ar kolēģiem no ASV un teikt – boooooring. Koksons ir fantastisks ģitārists, viens no savas paaudzes labākajiem – par to šaubu nav. Bet bez Deimona Olbērna stiprā pleca kaut kas nav... Melodijas, droši vien. Un harizmas. Un skaņas. Nu jā, daudz kas nav... Šis ir otrais singls no maijā izdotā albuma „The Spinning Top”.

Divi jauni videoklipi

Krāsainākai dienai piedāvāju divus jaunus videoklipus no mums zināmiem un iemīļotiem māksliniekiem.

1.Royksopp feat Karin Dreijer Andersson - "This Must Be It" [Astralwerks]

Šķiet, viss vizuālais, kam ir jebkāda saistība ar Karinu Dreijeri Andersoni, ir vienkārši spožs un neaizmirstams. Savulaik fantastiski klipi tika veidoti grupas The Knife dziesmām, šogad Karina pārsteidza ar dažiem linčiskiem un spokainiem klipiem kā solo māksliniece paslēpusies zem segvārda Fever Ray, bet tagad kārta norvēģu duetam Royksopp, kas oktobra beigās laidīs klajā trešo singlu no pēdējā albuma "Junior", kas ir sadarbība ar... Dreijeri Andersoni.

Ļoti interesants un patiesībā arī pozitīvs (atšķirībā no, lai arī bez iemesla, bet tomēr biedējošajiem Fever Ray klipiem) klips, kurā bariņš padzīvojušu cilvēku treileru ciematā sarīko vērienīgu seno cilšu tusiņu ar dejām un rituāliem:


2.Depeche Mode - "Hole To Feed" [Mute]

Gaidīts tika, ka kā trešais singls no pēdējā Depeche Mode albuma "Sounds of the Universe" iznāks "Fragile Tension", taču šobrīd izskatās, ka tomēr tas būs solista Deiva Gāna sacerētais "Hole To Feed". Tiesa gan, oficiāli tas vēl nav apstiprināts.

Toties pavisam oficiāls ir šis videoklips dziesmai. Sen nebiju tā priecājies par kādu DM klipu, kā par šo, kurā dažāda vecuma un, kas pats galvenais, dažāda IZMĒRA cilvēki viens otram... laiza seju un mēles. Jā, ne visai estētiski un seksīgi, bet toties neaizmirstami gan. ;)

Video skatīt šeit: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=63278919

29 septembris, 2009

Ieskats nedēļas jaunumos

Čau!

Kā jau vienmēr, šādai uzrunai būtu jātop pirmdienā, bet tā top vien otrdienas pievakarē. Šoreiz gan pie vainas ne gluži mans slinkums, cik mūsu jauno singlu piegādātājs, kas acīmredzot tomēr būs ņēmis nelabu galu. Nu ko? Varbūt, ka tā arī labāk, jauno dziesmu pietiek arī tāpat atliektiem galiem, vismaz nebūs jānopūlas katru nedēļu noklausoties 20-30 singlus, tā vietā varēšu atlasīt jaunās dziesmas mazākā skaitā.

Šonedēļ atkal 12 jauni singli, starp citu, izskatās, ka arī šonedēļ mums būs pagrūti atrast uzvarētāju, kas nozīmē tikai to, ka cīņa būs interesanta. Jaunas dziesmas no Bat for Lashes, La Roux, Bombay Bicycle Club, Greiema Koksona, kā arī veseliem astoņiem (!) AMG debitantiem. Būs interesanti, un iepazīsim atkal jaunas grupas.

Albumu frontē, kā vienmēr - KARSTI. Kārtējie 10+ jaunie albumi, kas interesē AMG. Ja atliks laiks (99,99% - neatliks!), tad noklausīsimies arī gaidīto Londonas dziesminieka Kid Harpoon debijas albumu, kā arī nez kāpēc daudzu slavēto ēmo bērnu Paramore trešo studijas ierakstu, bet principā šonedēļ esam atlasījuši sekojošu piecinieku:

Girls - 'Album'
Hope Sandoval - 'Through the Devil Softly'
Ian Brown - 'My Way'
Maps - 'Turning The Mind'
Zero 7 - 'Yeah Ghost'

Tomēr PATS galvenais, protams, neaizmirst, ka šī ir AMG THE PRODIGY NEDĒĻA. Tās laikā izskriesim cauri leģendārajiem "Experience" (1992), "Music for the Jilted Generation" (1994), "Fat of the Land" (1997), kā arī, protams, šogad aktuālajam grupas piektajam albumam "Invaders Must Die", kas joprojām pietiekami augstu kotējas AMG 2009.gada labāko albumu sarakstā.

Tāpēc mazs ieskats šī pavasara The Prodigy performancē "Radio 1 Big Weekend" festā:

Gatavojam biļetītes (jeb naudiņas) un taisāmies sestdien uz Skonto Olimpisko halli. Ja kādam ir idejas, kur varētu norisināties vislabākas The Prodigy after-party (koncerts taču notiek sestdienas vakarā...), lūdzu ziņojiet arī man! :)