12 janvāris, 2010

AMGmusic's Public Announcement

AMGmusic paziņojums

Veidojot pagājušās nedēļas DMS izlasi un piedzīvojot jau kādu divdesmit septīto reizi, kad dators, sašķiebis seju smīnā un ķiķinādams par manu sašutušo reakciju, kuru pavada trīsstāvīgu lamu vārdu lērums, ņem un vienkārši pats no sevis izslēdzas, atcerējos, ka neesmu brīdinājis Jūs par iespējamo AMGmusic nelielo dīkstāvi. Šī iespējamā dīkstāve nu ir kļuvusi absolūti neizbēgama, jo tā tālāk strādāt vienkārši nav iespējams.

Sliktākais ir tas, ka šobrīd nav īsti iespējams prognozēt, cik daudz laika būs vajadzīgs, lai diagnosticētu mana uzticamā (līdz šim!) palīga slimību, konstatētu tās cēloņus un novērstu tos. Tomēr ceru, ka ar nedēļu vajadzētu pietikt, lai talantīgie un spējīgie, nu jau teju vai kolēģi no „Ermitāžas Risinājumiem” nostādītu AMGmusic uz kājām un ļautu mūzikas mīļiem atkal tikt pie dienišķās mūzikas devas un karstākās informācijas.

Īpaši skumji ir tas, ka šonedēļ iznākuši vairāki interesanti albumi, no kuriem vismaz viens ir jau nopietns pretendents uz AMGmusic 2010.gada albumu topu (es, protams, runāju par Vampire Weekend plati „Contra”), bet toties pozitīvi ir tas, ka šonedēļ nav pārāk daudz spēcīgu singlu, kā arī, protams, tas, ka es varēšu vismaz pāris dienas atpūsties un kārtīgi izgulēties. He-he.

Tikmēr varat vēlreiz izklausīties pagājušās nedēļas singlus, Nedēļas Singlu un DMS izlases dziesmas, kā arī paši pameklēt un paklausīties šīs nedēļas jaunos albumus ("Contra" , "Acolyte" , "Minor Love" u.c.) un singlus.

Tiekamies jau pavisam drīz!

AMGmusic vārdā,
Atis Žagars.
12.01.2010.