01 oktobris, 2010

3 FOR THE SUNSET (01.10.2010)

3 FOR THE SUNSET

1. Clare Maguire - Ain't Nobody (Breakage Remix) [Polydor]
(from single „Ain’t Nobody”, out in October)


Ja Discosamurai es nodēvēju par „FUCKING MASSIVE”, tad, kā lai dēvē šo? Šķiet, trāpīgākais bijis slavenais BBC Radio 1 dīdžejs Zeins Louvs, kurš šo Breakage miksu nosauca par stabilu pretendentu uz gada labākā miksa statusu. Grūti atrast pretarguments. Vienkārši pasakains remikss!

Oktobrī gaidīsim jaunās britu dziedātājas Klēras Magvairas debijas albumu un vērtēsim šī singla oriģinālversiju, bet pagaidām kūstam pie Londonas dubpstep/jungle producenta Breakage veikuma. Tik tiešām šis ir MUST-HAVE ieraksts!



2. Eleven Tigers – Stableface [Soul Motive]
(from f/c LP „Clouds Are Mountains”, out in November)


Kopš aktīvi sekoju līdzi amerikāņu prestižajam mūzikas mēdijam Pitchfork, vienmēr pie sevis esmu klusi cerējis tur kādreiz ieraudzīt kādu latviešu izpildītāja vārdu. Šorīt sagaidīju... lietuvieti! Jokubas Dargis ar segvārdu Eleven Tigers tik tiešām piedāvā lielisku post-dubstep, Burial atgādinošu skanējumu un naksnīgi romantisku noskaņu savā jaunākajā trekā „Stableface”, kas novembrī būs iegūstams arī taustāmā formātā albuma „Clouds Are Mountains izskatā. Latviešu elektroniskās mūzikas censoņi, sarosieties!



3. First Aid Kit – When I Grow Up (Fever Ray cover) [Wichita]
(from single „Ghost Town”, out now)

Šis gan nav no labākajiem nedēļas skaņdarbiem, taču, tā kā pasen atpakaļ uzdevu jautājumu par to, KAS ir tāds Fever Ray ierakstos, kāpēc tie izklausās tik maģiski, ir vērts pievērst uzmanību First Aid Kit „When I Grow” kaverversijai, jo tā daļēji uz minēto jautājumu sniedz atbildi. Proti, māsu Sēderbergu versijā šī dziesma izklausās... pēc parastas dziesmas. Secinājums? Maģija neslēpjas dziesmā, maģija slēpjas IZPILDĪJUMĀ.

„When I Grow Up” kavers atrodams First Aid Kit jaunākā singla „Ghost Town” b-pusē. A-puses dziesma arī nav nekas īpašs, un šonedēļ saņēma atzīmi 6/10 no AMGmusic.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru