09 februāris, 2010

VIDEO: Wild Beasts - "We Still Got The Taste Dancing On Our Tongues"



Tikko sajutu vasaru. Neaprakstāmas izjūtas! Jā, var teikt arī sirreālas. Nedēļas patīkamākā ziņa – Wild Beasts kā trešo singlu no pagājušā gada otrā labākā albuma „Two Dancers” izlaidīs „We Still Got The Taste Dancing On Our Tongues”.

Vienmēr un uz visiem laikiem šī dziesma man asociēsies ar piektdienas augusta nakti, kad 3:00 es izdomāju saullēktu, kurš sekoja pēc pāris stundām, sagaidīt ar speciāli atlasītu mūziku. Šī 2009.gada mana labākā un slavenākā setliste tika iesākta tieši ar Wild Beasts tobrīd vēl nevienam nezināmo dziesmu no tikko iznākušā albuma „Two Dancers”. Pārējais jau ir vēsture, kā smejies. Vien piebildīšu, ka „We Still Got The Taste...” diezgan intensīvi klausījos arī pēc Positivus festivāla apmeklējuma, tāpēc atmiņas par pērno vasaru manā prātā burtiski plosās, klausoties šo dziesmu.

Tagad šis skaņdarbs būs jāasociē ar pavasari - 22.martā Domino Records šo dziesmu piedāvās digitālā singla formātā (ceru arī uz kādu b-puses skaņdarbu!), bet jau šobrīd pieejams tā videoklips (sk. zemāk). Vai šis ir 2010.gada marta #1? Nu, labi, nesteigsimies vēl!

P.S. Šeit var palasīt, ko es rakstīju par iepriekšējo Wild Beasts singlu "All The King's Men". Paskrullējiet tik uz leju un tieciet līdz 1.vietai! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru