12 februāris, 2010

NEDĒĻAS DMS IZLASE (08.02.-14.02.)

ABC - "Look Of Love" (Felix Jaxx Booty Mix) [self-released]
(
free download here)

Basement Jaxx dāvana visiem Valentīna dienā – burvīgs un enerģisks remikss 80’to gadu ABC klasikai „Look of Love”. Viens no pēdējo nedēļu maniem iecienītākajiem miksiem, kam noteikti atradīsies vieta ne vienā vien februāra ballītē.

Yeasayer - "O.N.E." (XXXchange Mix) [Mute]
(
free download here)

Kā izrādās, „O.N.E.”, kurš šobrīd ir aktuālais skaņdarbs no Yeasayer jaunā albuma „Odd Blood” un ir pieejams par velti, 22.martā iznāks arī CD singla izskatā. Tur varēs atrast arī šo remiksu, kuru gan arī iespējams lejupielādēt par velti.

Die Antwoord - "Enter the Ninja" [self-released]
(
video clip here)

Lai saprastu, kāpēc šonedēļ jūsmoju par šo brīnumu no Dienvidāfrikas, ir obligāti jānoskatās videoklips! Galvenais lietas neuztvert nopietni un saklausīt ironiju (3:10 - „Fuck! This is Lock. The coolest song I’ve ever heard in my life. Fuck all of you who said I wouldn’t make it. They said I was a loser. They said I was no one, they said I was fucking sucker. But look at me now!” :D). Savukārt klips tiešām iespaidīgs!

Killa Kyleon & Z-Ro - "Swang Real Wide" [self-released]
(
stream here)

Viens no nedēļas labākajiem hip-hop gabaliem. Jaunieši no Teksasas Killa Kyleon un Z-Ro ar „Swang Real Wide”, kas jau izpelnījies augstus novērtējumus no kritiķu puses.

Erykah Badu feat. Lil Wayne & Bilal - "Jump In The Air" [Universal]
(
stream here)

Singlu apskatā pieminētais Ērikas Badū jaunais skaņdarbs no gaidāmā albuma „New Amerykah: Part Two”. Šis ir dejiskāks un elektriskāks par „Window Seat”. Tapis kopā ar topošo cietumnieku Lil Wayne.

Lauren Pritchard - "Stuck" (Various Productions Remix) [Island]
(from 10” „Stuck: Remixes”; out now;
stream here)

Šis ir viens no mēneša labākajiem DMS skaņdarbiem. Pavisam noteikti. ELEGANTS dubstep remikss soul/country dziedātājas Lorenas Pričardas dziesmiņai „Stuck” no apvienības Various Productions! Nedēļas labākais remikss.

Major Lazer - "Cashflow" (Subskrpt Remix) [self-released]
(free download here)


Vēl kaut kas no Dienvidāfrikas. Šoreiz producents Subskrpt pieķēries Major Lazer skaņdarbam „Cash Flow” no pērnā gada dueta albuma „Guns Don’t Kill People, Lazers Do”.

Lo-Fi-Fnk - "Marchin In" [self-released]
(stream here)


Kā izrādās, zviedru duets Lo-Fi-Fnk nav vis nekādi debitanti mūzikā, kā es biju iedomājies. Puikiem (dievinu šo hokejista Aigara Ciprusa ieviesto mīļvārdiņu!) 2006.gadā jau iznācis debijas albums, bet tūlīt jau gaidāms jauns albums. Pirmais singls ir patīkams un viegls electro-pop, kā radīts laiskam sestdienas rītam.

The Drums - "Let's Go Surfing" (The Clean Shaven Grins Out There Remix)
(free download here)


Jauns remikss pagājušā gada The Drums hītam „Let’s Go Surfing”. Turklāt pieejams par baltu velti.

Vampire Weekend - "Ruby Soho" (Rancid cover) [bootleg]
(free download here)


Un, lūk, arī Nedēļas DMS skaņdarbs! EKSELLENTA kaverversija 90’to gadu punk-rock grupas Rancid lipīgajam hītam „Ruby Soho” no grupas, kurai šī dziesma savas struktūras dēļ piestāv tūkstoš reiz labāk – Vampire Weekend. Šo puiši izpildīja, viesojoties BBC Radio 1. Paldies gan viņiem, gan BBC. „Destination unknow / Ruby ruby ruby ruby SO-HO!”


LEJUPIELĀDĒ DMS DZIESMAS ŠEIT: http://www.mediafire.com/?n1itkize5tc

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru