29 septembris, 2009

Ieskats nedēļas jaunumos

Čau!

Kā jau vienmēr, šādai uzrunai būtu jātop pirmdienā, bet tā top vien otrdienas pievakarē. Šoreiz gan pie vainas ne gluži mans slinkums, cik mūsu jauno singlu piegādātājs, kas acīmredzot tomēr būs ņēmis nelabu galu. Nu ko? Varbūt, ka tā arī labāk, jauno dziesmu pietiek arī tāpat atliektiem galiem, vismaz nebūs jānopūlas katru nedēļu noklausoties 20-30 singlus, tā vietā varēšu atlasīt jaunās dziesmas mazākā skaitā.

Šonedēļ atkal 12 jauni singli, starp citu, izskatās, ka arī šonedēļ mums būs pagrūti atrast uzvarētāju, kas nozīmē tikai to, ka cīņa būs interesanta. Jaunas dziesmas no Bat for Lashes, La Roux, Bombay Bicycle Club, Greiema Koksona, kā arī veseliem astoņiem (!) AMG debitantiem. Būs interesanti, un iepazīsim atkal jaunas grupas.

Albumu frontē, kā vienmēr - KARSTI. Kārtējie 10+ jaunie albumi, kas interesē AMG. Ja atliks laiks (99,99% - neatliks!), tad noklausīsimies arī gaidīto Londonas dziesminieka Kid Harpoon debijas albumu, kā arī nez kāpēc daudzu slavēto ēmo bērnu Paramore trešo studijas ierakstu, bet principā šonedēļ esam atlasījuši sekojošu piecinieku:

Girls - 'Album'
Hope Sandoval - 'Through the Devil Softly'
Ian Brown - 'My Way'
Maps - 'Turning The Mind'
Zero 7 - 'Yeah Ghost'

Tomēr PATS galvenais, protams, neaizmirst, ka šī ir AMG THE PRODIGY NEDĒĻA. Tās laikā izskriesim cauri leģendārajiem "Experience" (1992), "Music for the Jilted Generation" (1994), "Fat of the Land" (1997), kā arī, protams, šogad aktuālajam grupas piektajam albumam "Invaders Must Die", kas joprojām pietiekami augstu kotējas AMG 2009.gada labāko albumu sarakstā.

Tāpēc mazs ieskats šī pavasara The Prodigy performancē "Radio 1 Big Weekend" festā:

Gatavojam biļetītes (jeb naudiņas) un taisāmies sestdien uz Skonto Olimpisko halli. Ja kādam ir idejas, kur varētu norisināties vislabākas The Prodigy after-party (koncerts taču notiek sestdienas vakarā...), lūdzu ziņojiet arī man! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru