30 septembris, 2009

Divi jauni videoklipi

Krāsainākai dienai piedāvāju divus jaunus videoklipus no mums zināmiem un iemīļotiem māksliniekiem.

1.Royksopp feat Karin Dreijer Andersson - "This Must Be It" [Astralwerks]

Šķiet, viss vizuālais, kam ir jebkāda saistība ar Karinu Dreijeri Andersoni, ir vienkārši spožs un neaizmirstams. Savulaik fantastiski klipi tika veidoti grupas The Knife dziesmām, šogad Karina pārsteidza ar dažiem linčiskiem un spokainiem klipiem kā solo māksliniece paslēpusies zem segvārda Fever Ray, bet tagad kārta norvēģu duetam Royksopp, kas oktobra beigās laidīs klajā trešo singlu no pēdējā albuma "Junior", kas ir sadarbība ar... Dreijeri Andersoni.

Ļoti interesants un patiesībā arī pozitīvs (atšķirībā no, lai arī bez iemesla, bet tomēr biedējošajiem Fever Ray klipiem) klips, kurā bariņš padzīvojušu cilvēku treileru ciematā sarīko vērienīgu seno cilšu tusiņu ar dejām un rituāliem:


2.Depeche Mode - "Hole To Feed" [Mute]

Gaidīts tika, ka kā trešais singls no pēdējā Depeche Mode albuma "Sounds of the Universe" iznāks "Fragile Tension", taču šobrīd izskatās, ka tomēr tas būs solista Deiva Gāna sacerētais "Hole To Feed". Tiesa gan, oficiāli tas vēl nav apstiprināts.

Toties pavisam oficiāls ir šis videoklips dziesmai. Sen nebiju tā priecājies par kādu DM klipu, kā par šo, kurā dažāda vecuma un, kas pats galvenais, dažāda IZMĒRA cilvēki viens otram... laiza seju un mēles. Jā, ne visai estētiski un seksīgi, bet toties neaizmirstami gan. ;)

Video skatīt šeit: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=63278919

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru