02 oktobris, 2009

NEDĒĻAS SINGLS (28.09.-04.10.)

Trailer Trash Tracys - "Candy Girl"

Release date: 14/09/2009
Label: No Pain In Pop
AMG rating: 8/10


Ko ar mums šogad dara The xx?! Nepietiek, ka viņi ir dāvājuši vienu no 2009.gada skaistākajiem albumiem, viņi, paši šī gada debitanti būdami, palīdz izsisties arī vēl kādam londoniešu kolektīvam ar nosaukumu Trailer Trash Tracys.

Meklējot internetā informāciju par šo jauno grupu, lielākoties uzsvars tiek likts, ka Trailer Trash Tracys ir TO SLAVENO The xx iesildītāji viņu Lielbritānijas tūrē. Tiesa, jau pirms tam biju paspējis sliktā kvalitātē noklausīties dziesmu „Candy Girl” un saprast, ka šis ir ne mazāk skaists ieraksts par The xx debijas albumā atrodamajām dziesmām. Ja vēl šis tiktu izdots CD versijā un nevis platē (skaņas nepilnības arī oriģinālajā izdevumā, lai gan – no otras puses, lo-fi skanējums šobrīd it kā ir modē...), būtu laime pilnībā.

Trailer Trash Tracys ir pavisam jauns trio no Londonas, kuru spēlētā mūzika tiek salīdzināta ar My Bloody Valentine un Cocteau Twins, taču šis nu gan noteikti nav tipisks shoegaze. Drīzāk iedomājieties, kā varētu izklausīties Joy Division ar Elizabeti Freizeri grupas vokālistes lomā. Vēl interesanti, ka grupas kontā esot vien daži koncerti... Britu laikraksts The Guardian jau nodēvējis šo par „dienas labāko grupu”, ar ļoti lielu nepacietību gaidīsim turpinājumu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru