30 novembris, 2009

Ieskats nedēļā

Sveiciens jaunā nedēļā!

Pēdējā novembra diena sākusies salīdzinoši saulaini (vismaz Jūrmalā), kas ir labi, jo pēc pasmagas nedēļas nogales ir nepieciešama sava daļa enerģijas, lai mestos klāt novembra mēneša topa apkopojumam, kuru celsim galdā jau piektdien. Pie viena atgādināšu, ka tas arī ir pēdējais 2009.gada mēnesis, kas iet gada ieskaitē, līdz ar to jau nākamnedēļ sāksies darbs pie gada topa.

Protams, ar vienu ausi, vienu aci un kādu daļu citu ķermeņa daļu pievērsīsim uzmanību arī jaunajām dziesmām, kuras iznāk arī gada pēdējā mēnesī. Prieks, ka jau šodiena sākusies ar diviem ļoti patīkamiem jaunumiem AMG birojā, kurus zemāk piedāvāšu arī Jums. Nedēļas beigās, piektdien (vai sestdien) piedāvāšu arī Nedēļas Singlu, tiesa gan, bez sīkākiem komentāriem – visa uzmanība koncentrēsies uz mēneša topu.

Patīkamu Jums visiem nedēļu, skaistu un mīļu, un saticīgu Decembri!


Jaunums #1 (dziesma, ar ko sākt pirmdienas rītu):

The Ballet – „The House On Fire” [self-released]
(from album „Bear Life”; out now)


Viens no pēdējo nedēļu pozitīvākajiem un saulainākajiem synth-pop skaņdarbiem no kādas jaunas amerikāņu grupas The Ballet. Dziesmu par velti iespējams lejupielādēt no grupas oficiālās mājaslapas - http://thepirateship.org/.


Jaunums #2 (dziesma, ar ko beigt pirmdienas dienu):

Emalkay – „When I Look At You” [Dub Police]
(from 12” vinyl „When I Look At You”; out now)


Ja gadījumā joprojām esat uz Jūs ar dubstep, Jums varētu noderēt informācija, ka šobrīd jau kļūst aktuāli termini „post-dubstep” un „half-step”. Pēdējo pāris gadu laikā nešaubīgi interesantākais un attīstošākais elektroniskās mūzikas stils, kas šodien atkal iepriecināja! Nu ļooti melanholisks, grūvīgs un uz pārdomām aicinošs skaņdarbs, kas atsit Burial 2007.gada plates noskaņas. Teicami!



P.S. Dzerot kafiju šorīt, ieraudzīju, ka joprojām izmantoju LMT krūzīti, bet ar šo telefona operatoru esmu sastrīdējies un vairs nerunāju. TELE2, nevēlaties atsūtīt vienu krūzīti uz AMG biroju Jūrmalā? Paldies.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru