02 decembris, 2009

Sveiciens Ziemassvētkos no The Killers!



Gada pēdējais mēnesis ir sācies un, lai cik tas nebūtu dīvaini, arī šogad decembris sākās ar 1.datumu. Savukārt 1.decembris jau daudzus gadus pasaulē pazīstams kā Pasaules AIDS diena.

Katru gadu kāds zināms vai ne tik zināms mākslinieks izdod singlu šajā datumā, lai tā savāktie līdzekļi tiktu nodoti cīņas pret AIDS izplatību fondam, un šogad šī grupa ir The Killers, kas radījuši nevis pret-AIDS, bet gan Ziemassvētku dziesmiņu ar nosaukumu „Happy Birthday Guadalupe”. Dziesmu digitālā formātā iespējams iegādāties iTunes un Amazon veikalos, visi tās ienākumi tiks nodoti fondam, kas cīnās pret AIDS izplatību Āfrikā.

Interesanti, ka šī ir jau ceturtā(!) The Killers Ziemassvētku dziesmiņa. Tādā garā turpinot, pēc gadiem desmit varēs izdot paši savu Ziemassvētku albumiņu. „Happy Birthday Guadalupe” piedalījušies arī mūziķi no grupām Wild Light un Mariachi El Bronx. Savukārt dziesmas oficiālajā videoklipā galvenajā lomā redzams pazīstamais aktieris Lūks Perijs, ko 90’to gadu tīņi noteikti atceras kā slikto puiku Dilanu Makeju no Beverly Hills 90210.

Jā, ziniet, arī Gvadalupē Ziemassvētki tuvojas! :) Līdz ar to, šis ir pirmais 2009.gada Ziemassvētku gabals, kas sāk savu rotāciju AMG pleilistē. Salīdzinot ar visiem „ding-ding-dong-dong”, teikšu, ka NAV SLIKTI!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru