01 decembris, 2009

Arī Goldfrapp gaidāms jauns albums



Duets Goldfrapp darījis zināmu, ka jaunāko albumu sauks „Head First”, un tas iznāks 2010.gada 22.martā (savdabīga dzimšanas dienas dāvana man...?). Pirmais singls no albuma – dziesma „Rocket” būs pieejama jau no 8.marta.

„Head First” būs grupas piektais studijas albums. Interesanti, ka to producējuši paši Goldfrapp dalībnieki – Elisone Goldfrapa un Vils Gregorijs.

Atgādināšu, ka pēdējais Goldfrapp albums „Seventh Tree” iznāca 2008.gada sākumā un izcēlās ar to, ka bija manāmi mierīgāks, akustiskāks un pat uz folk/ambient pusi tendēts ieraksts, kas krasi disonēja ar 2005.gada dejisko un elektronikas pārbagāto „Supernature”. Ar interesi gaidīsim turpinājumu!

AMG topos duetam arī ir veicies itin sekmīgi. Kopsummā Goldfrapp pie mums startējuši ar desmit dziesmām, no kurām sešas ir bijušas Top 10 hīti. Visaugstāko pozīciju – 1.vietu – 2005.gada augustā ieņēma albuma „Supernature” pirmais singls „Ooh La La”.

Zemāk piedāvāju dziesmas oriģinālu no TEICAMAS Goldfrapp performances 2006.gada „Isle of Wight” festivālā Lielbritānijā, bet piebildīšu, ka tolaik ĻOTI lielu artavu „Ooh La La” 1.vietā AMG topā deva arī fantastiskais Tiefschwarz remikss šim gabalam, kas joprojām ir AMG klasisko deju hītu saraksta augšgalā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru