30 novembris, 2009

Girls un Friendly Fire izziņo jaunus singlus

Piektdienas vakarā saņēmām ziņas par diviem jauniem singliem, kuri iznāks tuvākajā laikā, un kuriem AMG noteikti pievērsīs pastiprinātu uzmanību.

Vieni no gada spožākajiem debitantiem Girls kā ceturto singlu no nesen izdotā debijas albuma izlaidīs, manuprāt, vienu no plates veiksmīgākajiem un interesantākajiem skaņdarbiem „Morning Light”, kas uz pārējās pozitīvisma nots albumā atšķiras ar niknāku un šūgeiziskāku skanējumu. Singls tiks izdots 22.februārī MP3 un vinila plates formātos. B-pusē būs atrodama Skīteres Deivisas „The End of the World” dziesmas kaverversija.

Starp citu, videoklips tapis jau 2008.gadā šai dziesmai. Konkursa jautājums, CIK ĻOTI high šajā klipā ir abi grupas līderi (džeks ar garajiem, blondajiem matiem un puisis, kurš mielojās pie galda ar āboliem)? Perfekta mājas ballīte!!!



Savukārt 2008.gada vieni no veiksmīgākajiem debitantiem Friendly Fires savu jaunāko veikumu piedāvās jau nākamās nedēļas nogalē. Dziesma „On Board” tiks izdota limitētā daudzumā, turklāt piedāvāta tikai grupas koncertā Londonā (11.decembrī), kā arī specializētos veikalos. Singlā būs atrodama dziesmas oriģinālā versija, kas skatāma arī zemāk ievietotajā videoklipā, jauna versija, kā arī remikss no Joakim.

Pieminētais koncerts solās būt interesants arī ar to, ka tajā bez Friendly Fires uzstāsies arī šī gada debitanti The Invisible un Holy Ghost!, kā arī Hot Chip dalībnieks Džo Godards ar DJ setu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru