21 septembris, 2011

A-LIST: Terius Nash - Wedding Crasher


Terius Nash - "Wedding Crasher" [Def Jam]
(from LP "1977", available as a free download)

Mana psiholoģe ar mani bija vienisprātis, ka alkohols normālās devās patiesībā ir labs antidepresants. Taču nebūtu vēlams sadzerties pārāk daudz tekilas un aiziet uz bijušās meitenes (puiša) kāzām, un izkratīt sirdi. Tieši to savā jaunākajā skaņdarbā dara Teriuss Nešs jeb The-Dream, kā viņu bija pierasts dēvēt līdz šim.

34 gadus vecais Teriuss Nešs r’n’b mūzikā nav nekāds jaunpienācējs, bet ceļš līdz slavas virsotnēm bijis gana garš. Plašāku uzmanību The-Dream izpelnījās vien 2007.gadā, kad viņš piedalījās nu jau leģendārās Rianas dziesmas „Umbrella” producēšanas darbā. Vēlāk sekoja arī līgums ar milzīgo repa koncernu Def Jam un pirmais solo albums „Love Hate”, kam 2009.gadā sekoja „Love vs. Money” un pērn – „Love King”.

Kā jau var noprast pat pēc albumu nosaukumiem, mīlestība ir galvenais temats, kas saistās ar The-Dream tekstiem. „Wedding Crasher” ir spilgts piemērs, kurā sabēdājies vīrietis kāzās atzīstas mīlestībā savai mīļotajai meitenei: „Let me sing you my drunk song”. Vēlāk vaļsirdību noveļot uz izdzerto tekilas pudeli, The-Dream piebilst: „I hate to have to crash your wedding / With this shit / But this my mother-fucking anthem”. Gana lipīgi, lai kļūtu arī par meinstrīma hītu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru