27 novembris, 2009

Martins Gors uzaicināts liecināt tiesā videospēles lietā


Nevaru nepadalīties ar Jums, manuprāt, nedēļas TOP ziņā!

Depeche Mode dziesmu autors Martins Gors uzaicināts liecināt tiesā, prāvā, kuru ierosinājis kāds videospēļu cienītājs. Viņš uzskata, ka Gors ir eksperts melanholijas, skumju un atsvešinātības izjūtās.

Lieta sekojoša: kalifornietis Eriks Estavillo iesūdzējis tiesā videospēļu „World of Warcraft” veidotājus, jo šī spēle esot viņu atstūmusi no reālās dzīves (ko tu neteiksi...). Lietas ietvaros, kā lieciniekus viņš uzaicinājis tiesā ierasties Martinu Goru un aktrisi Vinonu Raideri, jo viņi esot šo sajūtu speciālisti.

Estavillo uzskata, ka Goram būtu jāuzstājas tiesas sēdē, jo „viņš zina, ko nozīmē justies skumjam, vientuļam un atsvešinātam, to pierāda viņa dziesmas.

Jāpiebilst, ka brašais vīrs Estavillo tiesas lietās nav pirmo dienu ar pīpi uz jumta. Iepriekšējos gados viņš iesniedzis līdzīgas prasības pret Sony, Microsoft un Nintendo kompānijām. Tās gan visas izrādījušās Erikam neveiksmīgas (ko tu neteiksi...).

AMGmusic gan ierosinātu tiesā uzaicināt kādu citu ekspertu. Piemēram, psihiatru.


Ja nu par Depeche Mode runājam, atgādināšu, ka 7.decembrī iznāk trešais singls no jaunākā grupas albuma „Sounds of the Universe” – dubulatais a-puses singls „Hole To Feed/Fragile Tension”. AMGmusic dod priekšroku pirmajam:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru