27 novembris, 2009

Arī Muse uzstāsies Glastonberijā 2010?



Vakar vakarā internetā sāka cirkulēt baumas, ka kā otrs 2010.gada Glastonberijas galvenais mākslinieks tiks izziņota grupa Muse. Diemžēl nekas nav mainījies arī piektdienas rītā, tātad nāksies vēl kādu laiku līdz oficiālam apstiprinājumam (vai noliegumam, protams) paciesties.

Baumas par iespējamo Muse uzstāšanos Glastonberijas 40 gadu jubilejas festivālā apgrozās jau labu laiku, taču kopš oficiālā apstiprinājuma par U2 piedalīšanos slavenajā festivālā, daži avoti jau ziņo, ka savu dalību apstiprinājuši arī Muse.

To vēl vairāk pastiprina fakti, ka grupas koncertu sarakstā 23.-27.jūnijs (nedēļas nogale, kad notiek Glastonberijas festivāls) ir brīvi datumi, savukārt Muse basģitārists Kriss Volstenhoums intervijā žurnālam NME izteicies, ka grupai esot plāni nākamajā vasarā uzstāties dažos festivālos.

Pagaidām oficiālu ziņu nav ne no Muse, ne Glastonbury pārstāvjiem. Atliek gaidīt.

Interesanti, ka vakar britu avīzēs parādījās arī ziņa, ka Ronija Vuda jaunā draudzene Jekaterina esot saviem draugiem stāstījusi, ka nākamgad The Rolling Stones atkal uzstāsies koncertos. Ja tā, tad Žagars pat varētu saderēt uz vienu mazo džeimsoniņu, ka 1)piektdien hedlaineri būs – U2, 2)sestdien – Muse, 3)svētdien – The Rolling Stones. Ja tas piepildīsies, tad... Tas būs NETICAMĀKAIS LINE-UP EVER festivālos!!!

Muse Glastonberijā 2004.gadā:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru