14 oktobris, 2009

NEWS: Animal Collective ievieš skaidrību


Gaidāmā EP vāciņš

Kamēr tepat Rīgā izjūk Latvijas nozīmīgākais laikraksts „Diena”, bet Latvijas futbola izlase Atēnās piedzīvo smagu un sāpīgu zaudējumu savā svarīgākajā pēdējo piecu gadu spēlē, baltimorieši Animal Collective beidzot atrisinājuši savu gaidāmā albuma/singla rēbusu. Kā izrādās, taisnība PATIEŠĀM vienmēr ir visam pa vidu. 8.decembrī tiks izlaists jauns EP jeb maxi-singls ar 5 jaunām dziesmām, un tas tik tiešām sauksies „Fall Be Kind”.

Grupas dalībnieks Deivs Porters intervijā pitchfork.com jau paspējis pastāstīt, ka ieraksts būs aptuveni 28 minūtes garš, un kā jau nosaukums norāda, būšot ieturēts rudenīgās noskaņās. Digitāli „Fall Be Kind” būs pieejams jau novembrī, bet CD relīze tiešām gaidāma 8.decembrī. Tāpat Porters norādīja, ka dziesmas tapušas aptuveni vienā laikā ar „Merriweather Post Pavillion” materiālu, atsevišķi skaņdarbi pat jau spēlēti koncertos. Dziesmu saraksts gaidāmajā EP būs sekojošs:

1.Graze
2.What Would I Want? Sky
3.Bleed
4.On A Highway
5.I Think I Can

Porters norādīja, ka gaidāmais ieraksts būšot „tumšāks”, salīdzinot ar „Merriweather Post Pavillion”: „Ne gluži skanējuma ziņā, bet melodijas – tās noteikti ir drūmākas. Tās nav nomācoši depresīvas, bet, es teiktu, tām piemīt tāda naksnīgāka un skumjāka noskaņa.”

Pilno interviju, kurā Porters stāsta arī par pabeigto darbu pie Denija Pereza filmas un iemesliem, kāpēc Animal Collective vismaz tuvākajā laikā negrasās vairs koncertēt, varat lasīt šeit:
http://pitchfork.com/news/36753-animal-collectives-avey-tare-reveals-all-about-new-ep-film-tour-hiatus/

Jāpiezīmē, ka baumas par Animal Collective singlu „Brothersport” arī nav no pirksta izzīstas. Tām gan nav nekāda sakara ar 8.decembri. Trešais singls no „Merriweather Post Pavillion” iznāks 9.novembrī – aptuveni menesi pirms gaidāmā EP.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru