08 oktobris, 2009

BREAKING NEWS: Animal Collective decembrī jauns ieraksts?!



Nupat kā AMGmusic saņēmis pagaidām neapstiprinātu informāciju, ka šī gada viena no atzītākajām un veiksmīgākajām grupām Animal Collective, iespējams, decembrī izdos jaunu ierakstu. Tādā gadījumā tas būtu jau grupas otrais 2009.gada albums, sekojot janvārī iznākušajam "Merriweather Post Pavillion", ko daudzi kritiķi joprojām uzskata par spožāko šī gada ierakstu.

Pagaidām nav NEKĀDA apstiprinājuma šīm ziņām - ne no mūzikas mēdijiem, ne no pašas grupas, BET! Amazon.com vietnē atrodama lapa, kurā iespējams jau šobrīd par 11,38 dolāriem iepriekš pasūtīt Animal Collective ierakstu "Fall Be Kind", kas veikalos nonākšot 8.decembrī uz leibla Domino Records. Interesanti, ļoti ļoti interesanti. Skatieties paši: http://www.amazon.com/Fall-Be-Kind-Animal-Collective/dp/B002RD4V08/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=music&qid=1254884380&sr=8-2

Piebildīšu, ka AMG 2009.gada topā "Merriweather Post Pavillion" vismaz uz Top 10 noteikti nepretendē, toties šīs plates galvenais singls joprojām ir viena no fantastiskākajām dziesmām, kas šajā desmitgadē(!) sarakstīta. Stabils pretendents uz Gada Singla statusu - "My Girls":

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru