15 septembris, 2009

Ieskats nedēļas jaunumos

Sveicināti jaunā nedēļā!

Ilgi domāju, vai vakar pēc visu jauno ierakstu apzināšanas un izpētīšanas darīt Jums zināmu par to un papildināt ar jaunumiem, kas norisinājušies iepriekšējā nedēļas nogalē, vai tomēr labāk noskatīties US Open vīriešu finālu starp Rodžeru Federeru un Huanu Martinu Del Potro. Izvēlējos pēdējo un, ziniet, nenožēloju. :) 4,5 stundas... Miegs ir stipri upurēts, bet tādu finālu tenisā bieži nenākas redzēt. Visu cieņu argentīnietim, es gandrīz apraudājos naktī kopā ar viņu!

Bet mūzikā šonedēļ jaunumu ir, es teiktu, par NENORMĀLI daudz. Var just, ka rudens sezona ir patiešām sākusies, jo šonedēļ vien iznākuši ap 10 interesanti albumi, no kuriem esam atlasījuši piecus, kam pievērsīsim pastiprinātu uzmanību šonedēļ. Protams, kā jau solīju, viens no tiem būs Muse jaunais albums "The Resistance", tāpat arī Jay-Z jaunākais veikums "Blueprint 3" un trīs debijas albumi, kas jau labu laiku atrodas AMG fonotēkā - The Big Pink, HEALTH un Amanda Blank.

Par singliem īpašs stāsts, jo neskatoties, ka šonedēļ mums atkal būs veselas 16 jaunas dziesmas, tās pat nācās atlasīt! Tātad, vēl kaudzīti vienkārši izmetām. Protams, neiztrūkstoši daudz ir arī, t.d. DMS kompozīcijas. Bet nu... Centīsimies ar visu līdz piektdienai tikt galā. Tā teikt, darba būs daudz, bet toties par garlaicību sūdzēties nevarēs.

Kā jau minēju ievadā, daudz interesantu lietu noticis arī nedēļas nogalē, no kurām galvenā noteikti bija MTV Video Awards balvu pasniegšanas ceremonija. Par to, lai šis pasākums izvērstos gana jautrs parūpējies neviens cits kā... Kanje Vests jau atkal! :) Par to un arī dažām bēdīgām lietām pastāstīšu vakarā. Pagaidām - laiks jaunākajai mūzikai!

HEALTH - "Die Slow" videoklips (singls sasniedza 10.vietu Aprīļa Top 20):

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru