18 februāris, 2011

NEWS: Radiohead jaunais albums ir klāt! (LABOTS)

Nepilnas 24 stundas palikušas līdz dienai, kad visas planētas iedzīvotāji varēs svētlaimē saņemt savus ilgi gaidītos MP3 un WAV failus ar jauno Radiohead albumu „The King of Limbs”, kurš, kā jau minēju, fiziskā formātā iznāks marta beigās.

Turpinot gaidīšanas svētkus, Radiohead publicējuši pirmā albuma singla video, un, maigi izsakoties, tas nepieviļ. Dziesmas „Lotus Flower”, ko Jorks regulāri izpildīja savā nesenajā solo koncertturnejā, melnbaltajā video redzams neatkārtojamais grupas solists, uzvilcis Pītam Dohertijam piestāvošu hūti, atlaidis garākus matus un dejo tik kaismīgi it kā būtu Īena Kērtisa dvīņubrālis. Minēto video skatieties zemāk!

Taču tas vēl nav viss. Interneta portāls VICELAND ir saņēmis ekskluzīvas tiesības dzirdēt jauno plati pirmajiem, un... viņi ir sajūsmā! Īsais viņu verdikts: „Kārtējā Radiohead klasika.” Visu dziesmu analīzi varat izlasīt šeit. !!!UPDATE!!! Kā izrādās, tas ir bijis ļoti savāds, bet man līzd galam nesaprotams joks no VICELAND redaktoru puses. Jāatzīst, uzķēros. :)

Tātad. Radiohead astotais studijas albums – „The King Of Limbs” – pieejams jau no rītdienas digitālā formātā! Dziesmu saraksts:

01 Bloom
02 Morning Mr. Magpie
03 Little By Little
04 Feral
05 Lotus Flower
06 Codex
07 Give Up The Ghost
08 Seperator


!!!UPDATE!!! RADIOHEAD ALBUMS - "THE KING OF LIMBS" IZNĀK ŠODIEN!!!!!!! Visi, kas pasūtinājuši albumu šonedēļ, jau šobrīd to var saņemt savos e-pastos. SVĒTKI IR KLĀT!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru