15 februāris, 2011

NEWS: Radiohead albums iznāks šosestdien – 2.daļa


Visa mūzikas pasaule, elpu aizturējusi, gaida Radiohead astoto studijas ierakstu „The King of Limbs”. Ņemot vērā, ka digitālās albuma versijas būs pieejamas jau no 19.februāra, nav nekādu šaubu, ka turpmāk katra diena līdz sestdienai atnesīs kādas jaunas ziņas par gaidāmo ierakstu. Par relīzes datumiem un dažādajiem komplektiem, kurus var pasūtināt jau sākot no šā brīža, Jums, kā nu mācēju izstāstīju pirmajā rakstā. Tagad pienācis laiks citiem jaunumiem.

Pirmkārt, oficiāli paziņots, ka arī šo Radiohead albumu, gluži kā visus pārējos, sākot ar 1995.gada „The Bends”, ir producējis par „sesto” Radiohead dalībnieku nereti sauktais Naidžels Godričs. Otrkārt, no neoficiāliem avotiem kļuvis zināms, ka albumā būs iekļautas vien astoņas dziesmas. Ja šī informācija apstiprināsies, tad tas būs vismazākais dziesmu skaits, kāds jelkad bijis kādā no Radiohead albumiem.

Un visbeidzot žurnāls NME izskaidrojis albuma nosaukumu. „The King of Limbs” esot kāds aptuveni tūkstoš gadu vecs ozols, kurš aug Viltšīrā, Severneikas mežā – vietā, no kuras tikai piecu kilometru attālumā atrodas lauku māja, kurā Radiohead ierakstīja daļu no sava iepriekšējā albuma „In Rainbows”.

Nu, ko? Gaidīšana turpinās. Palikušas četras dienas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru