20 oktobris, 2010

3 NEW TRACKS




Becoming Real – „South London Cargo” [Not Even]
(available as a free download)

AMGmusic uzmanības lokā atkal nonācis kāds jauns vārds mūzikā, kam vajadzēs pievērst uzmanību nākotnē. Becoming Real ir kāds dubstep scēnu pārstāvošs jaunietis no Londonas, kura īsto vārdu internetā tā arī neizdevās sazīmēt. Vasarā izdevis savu debijas singlu „Fast Motion”, nupat Becoming Real ir parakstījis līgumu ar Moshi Moshi subleiblu Not Even, gatavojas izdot savu debijas EP (tas iznāks novembrī) un galu galā iesildīs pašus witch house karaļus SALEM viņu gaidāmajā Lielbritānijas tūrē. Papildus tam visam Becoming Real šodien piedāvā lejupielādēt par velti pilnīgi jaunu skaņdarbu „South London Cargo”, kuram nudien vairāk atbilst termins „ghost-step” nekā „dubstep”.






James Blake – „I Never Learnt To Share” [R&S]
(bootleg demo)

Šodien AMGmusic rīcībā nonāca arī kāds jauns talantīgā britu producenta Džeimsa Bleika skaņdarbs. Bleikam šis ir bijis ļoti veiksmīgs gads, kurā izdoti divi visā pasaulē atzīti EP, vienu no tiem – „CMYK” – savulaik slavēja arī AMGmusic. Savukārt novembrī gaidāms jaunā minimal/dubstep mākslinieka debijas singls „Limit To Your Love”. „I Never Learnt To Share”, kura nosaukuma atslēga meklējama dziesmas atkārtojošajās rindiņās „My brother and my sister don’t speak to me / But I don’t blame them” (paskaidroju – dziesma saucas „Es tā arī neiemācījos dalīties ar kādu”, bet dziesmas teksts skan „Mans brālis un māsa ar mani nerunā / Bet es viņus par to nevainoju”), iespējams varēs atrast 2011.gadā gaidāmajā Bleika debijas albumā. Iespējams arī, ka ne – pagaidām oficiālas informācijas nav.



Royksopp – „I Wanna Know” [EMI]
(available as a free download)

Tikmēr par ļoti veiksmīgu šo gadu nevar dēvēt Norvēģijas slavenākais elektroniskās mūzikas duets Royksopp. Pērnā gada lieliskā albuma „Junior” turpinājums „Senior” nesanāca tik labs, kā cerēts, un kritiķi dažviet pat bija ļoti bargi. Toties tagad grupa savā mājaslapā ir publicējusi jaunu skaņdarbu, kas jau labu laiku kā tiekot spēlēts koncertos, bet nevienā no Royksopp albumiem nav atradis sev vietu. „Senior” plati esmu dzirdējis visai fragmentāri, bet no tā, ko esmu dzirdējis, šis pat patīk labāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru