27 oktobris, 2009

Novembrī gaidāms jauns Vampire Weekend singls



AMGMusic jau rakstīja, ka 2010.gada janvārī iznāks ilgi gaidītais otrais Vampire Weekend albums „Contra”, piedāvājām par velti lejupielādēt arī gaidāmā albuma dziesmu „Horchata”. Pagājušajā nedēļā tapa zināms, ka pirmais oficiālais singls no albuma gan būs „Cousins”.

Digitāli singls būs pieejams jau no 16.novembra, bet vinila plates izskatā šo dziesmu varēsit nopirkt decembra vidū. Kā b-puses dziesma singlam būs „California English pt. 2”. Jāpiebilst, ka albumā „Contra” būs atrodama dziesma „California English”.

Spriežot pēc šīs dzīvās uzstāšanās, jaunais Vampire Weekend albums varētu nākt ar zināmu vilšanos, bet... Nesteigsimies!




Savukārt tiem, kam jaunie singli pie sirds neiet, bet gribas kavēties pie lieliskā 2008.gada debijas albuma, TURKLĀT(!) ir liela vēlme izmēģināt pirkstus pašām/pašiem, piedāvāju to mācīties darīt kopā ar pašu Vampire Weekend solistu un ģitāristu Ezru Kēnigu.

Q TV youtube.com piedāvā dažādus video materiālus, kuros zināmas un mazāk zināmas indie zvaigznes piedāvā mācīties viņu izpildīto dziesmu ģitāras partijas. Tā teikt, kamēr jaunatne nav pavisam un galīgi saslimusi ar slimo „Guitar Hero”, kaut kas ir jādara lietas labā. Un kā teica Ezra, neuztraucieties, ja pirmajā reizē vēl nekas neizdodas, viņš šo dziesmu spēlējot jau trīs gadus un kļūdoties šad tad joprojām...

Un tā – oriģināls:


Un pamācība:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru