06 oktobris, 2009

HOT SONG - Vampire Weekend - "Horchata"


Pirmdien no rīta mūzikas presi pārpludināja ziņas, ka Vampire Weekend oficiālajā mājaslapā esot uzsākta laika atskaite, kurai jābeidzas pirmdienas vakarā. Nekādas informācijas, uz ko šī laika atskaite norādīs.

AMGmusic būtu vinnējuši derības. Pirmdienas vakarā jau VISI man zināmie mūzikas blogi, nemaz nerunājot par lielajiem portāliem, saviem lasītājiem piedāvāja JAUNU VAMPIRE WEEKEND DZIESMU! Jau pirms kāda laika ļoti interesanti tika izreklamēts jaunā albuma vāciņš (tā bilde gluži vienkārši bez jebkādiem komentāriem labu laiku gozējās visos mūzikas mēdijos, tikai vēlāk atklājot, ka tas ir gaidāmā albuma "Contra" vāciņš), tagad izdevies sev pievērst uzmanību vēl spožāk.

Pats dziesmu esmu noklausījies tikai vienu reizi, tāpēc komentārs nesekos. Tā vietā piedāvāju arī Jums paklausīties jaunāko Vampire Weekend veikumu un izdarīt secinājumus - vai 2008.gada vieni no spožākajiem debitantiem ir attaisnojuši cerības vai nav. Pirmais iespaids - VW ir palikuši elektroniskāki, bet savu afro-beat stilistiku un rotaļīgo šarmu nav zaudējuši.

Dziesmu par velti iespējams lejupielādēt grupas oficiālajā mājaslapā:

Atgādinu, ka albums "Contra" nāks klajās 2010.gada 11.janvārī uz leibla XL Records. Gaidīsim ar nepacietību. Tikmēr varam paskatīties vienu no daudzajām Vampire Weekend uzstāšanām šīs vasaras festivālos. "A Punk" un mans debijas albuma favorīts "M79", izpildīti Zviedrijas festivālā "Way Out West" 2009.gada augustā:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru