28 oktobris, 2009

Lindstrom veidos 40 minūšu garu „Little Drummer Boy” versiju



Ziemassvētki šogad daudzviet sākās agrāk, pateicoties Boba Dilana pirms pāris nedēļām izdotajam diskam „Christmas In The Heart”, kuru gan AMG tā arī joprojām nav noklausījies (kaut kā bez sniega (nepārprast! Domāts TIEŠĀ nozīmē!!) un labas devas karstvīna neceļas auss ķerties tam klāt...). Tagad mūs sasniegusi ziņa, ka norvēģu producents Lindstrom izlēmis veidot 40(!) minūšu garu versiju klasiskajam „Little Drummer Boy”. Ņemot vērā līdzšinējo Hansa Petera Lindstrēma daiļradi, šķiet, šogad būs Ziemassvētki space disco mūzikas noskaņās!

Jāatgādina, ka Lindstrēms jau iepriekš izcēlies ar daudzminūšu dziesmām. Piemēram, tituldziesma viņa pērnā gada albumā „Where You Go I Go Too” ilgst 29 minūtes... Starp citu, pats albums nopelnīja augsto 8/10 atzīmi no AMG pagājušajā vasarā!

„Little Drummer Boy” Lindstrom versija veidota britu Rough Trade veikala vajadzībām. Tā būs pieejama bonus diskā, pērkot Lindstrēma jaunāko albumu „Real Life Is No Cool”, turklāt pērkot tieši Rough Trade veikalos vai interneta veikalā http://www.thealbumclub.com/! Albumu paredzēts izdot decembrī, pirms Ziemassvētkiem.

Šogad Lindstrēms pamanījies iekļūt arī AMG DMS izlasē ar treku „The Magnificent”. Lūk, ko tolaik par šo treku rakstīju:

Ambientās un sapņainās elektroniskās mūzikas meistars no Norvēģijas – Hans Peters Lindstrēms jeb vienkārši Lindstrom – atgriežas ar jaunu plati „Leftovers EP”, kurā iekļauti divi skaņdarbi, kas palika pāri no viņa pēdējā albuma – sadarbības ar Prins Thomas – „II” ierakstu sesijas. Mēs izvēlējāmies šo – mazliet skumjo, viegli balēriskā house stilā ieturēto „The Magnificent”, kas kaut kur attālu atgādina 2002.gada Cosmos hītu „Take Me With You”. Labs čilautiņš.”


Bet tiem, kuri nevar sagaidīt Ziemassvētkus, lūk, arī „Little Drummer Boy”, kas interesantā kārtā ir viena no tām retajām Ziemassvētku dziesmām, kas decembrī pielīp pat man. Varētu būt, ka šajā video atpazīsit kādu no tās izpildītājiem:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru