27 oktobris, 2009

IESKATS NEDĒĻAS JAUNUMOS (26.10.)

Sveiciens!

Pēc mazas, nedēļu garas atpūtas AMG ar jauniem spēkiem ķēries klāt jaunajiem singliem un albumiem un mūzikas lietām vispār. Patiešām, dažreiz daudz nevajag – vien nedēļu paņemt brīvu, lai atpūtinātu galvu, apdomātu dzīvi, aizietu uz kādu glamūrīgu Rīgas klubu (turklāt vēl uzzināt tur, ka esmu atpazīstama persona... :D par šo joku sīkāk citreiz!), pavadīt mierīgas brīvdienas jauku cilvēku sabiedrībā, lai nedēļa iesāktos pozitīvi un apņēmīgi.

Vēl priecīgāku visu šo padarīšanu, ko sauc par AMG negaidīto nedēļas atvaļinājumu padara tas, ka pa šīm septiņām dienām nekas BŪTISKS mūzikā patiesībā nav noticis, un neko ļoti svarīgu garām neesam palaiduši. Jā, ir pāris perspektīvi albumi no pagājušās nedēļas, ko noteikti vērts noklausīties (ļoti atzinīgus vārdus esmu saņēmis par norvēģu dziedātājas Annijas un grupas The Antlers jaunajām platēm), toties šonedēļ ir faktiski tikai VIENS vērā ņemams albums un tas pats MP3 formātā ir pieejams jau no pavasara(!) – Miike Snow beidzot laiduši klajā savu debijas disku CD formātā, ko noteikti šonedēļ apskatīsim. Starp citu, pirmoreiz pārskrienot pāri šķiet, ka šis varētu pat saņemt ļoti augstu atzīmi no AMG... Nu skatīsimies, skatīsimies...

Ak, jā, vēl arī šonedēļ tiek izdots Maikla Džeksona „This Is It”, kas ir gaidāmās filmas (jau trešdien pirmizrāde! Arī Latvijā!!) ar tādu pašu nosaukumu skaņu celiņš. Gan vecie hīti, gan arī „jaunais” singls „This Is It”. Noteikti bildīsim kādu vārdu arī par šo izlasi. Noteikti apmeklēsim arī filmu.

Savukārt singlu tirgus gan ir stipri kluss pēdējās nedēļas. Piemēram, šonedēļ vispār piedāvāsim tikai astoņus jaunus singlus, un arī tad tos izdevās nokomplektēt pieliekot visai paprāvas pūles. Tas gan vairāk saistīts ar faktu, ka AMG ilglaicīgais jauno singlu piegādātājs ir, šķiet, aizgājis nebūtībā pavisam. Nu, neko darīt. Patiesībā nav ļaunuma bez labuma – beidzamajos mēnešos to singlu jau bija tik daudz, ka vairs neatlika spēki un laiks albumiem. Tagad, cerams, varēsim pilnvērtīgāk nodoties abiem.

Starp citu, no šiem astoņiem nedēļas singliem ir arī viens izteikts līderis! Turklāt šis skaņdarbs pavisam oficiāli un pavisam legāli CD formātā ir pieejams kopš... pagājušā gada septembra! Jā, reti kad tiek izdoti singli no gadu veciem albumiem, bet šis ir tas gadījums, kad man par to ir milzīgs prieks. Tomēr pagaidām to paturēsim vēl mazā noslēpumā. Piektdien tad par visu sīkāk un smalkāk.

Nu, ko? Nedēļa SĀKUSIES! Cerams, ka veiksmīgi arī Jums! Pie oktobra tumsas esam pieraduši, gulēt jau var iet arī bez mazā mīļā plīša lācīša, bet mūzikas klausīšanai tumsā, kā zināms, arī ir daudz un dažādu priekšrocību. Atliek vien ķerties visam klāt!

Par visu pārējo jau nākamajos rakstos!


Atkārtoti amgmusic.blogspot.com "This Is It" oficiālais treileris. Starp citu, par filmu jau savu sajūsmu izteikuši Maikla ģimenes pārstāvji:

1 komentārs: