22 oktobris, 2009

Izjukusi grupa The Rakes!



Londonas kvartets The Rakes ir paziņojis par savu izjukšanu. Līdz ar to ir atcelta gan ieplānotā koncerttūre Lielbritānijā, kurai bija jāsākas jau nākamnedēļ un kuras Londonas koncerts jau bija izpārdots, gan arī ieplānoto ASV koncertturneju. Oficiālajā paziņojumā par iemeslu darbības pārtraukšanai tiek minēts intereses un entuziasma zudums:

The Rakes vienmēr ir lepojušies ar faktu, ka mēs sevi atdodam par visiem 100 procentiem katrā koncertā, ko spēlējam. Ja mēs nevaram ziedot sevi visu, tad mēs to vairs nedarām vispār. Tāds ir bijis pamatprincips jau no pirmās dienas. Pēc ilgām diskusijām esam nonākuši pie vienota lēmuma, ka par 100 procentiem atdot sevi grupai vairs nevaram, tāpēc grupas darbībai liekam punktu.

Rakstīt pašiem savu nekrologu ir diezgan sirreāli. Taču mēs gribam pateikt lielu paldies saviem mīlošajiem faniem, lieliskajiem cilvēkiem, ar ko kopā esam strādājuši, mūsu menedžmentam un lojālajam ierakstu leiblam. Jūtamies gandarīti, ka mums ir bijusi tā iespēja rakstīt un spēlēt mūziku un uzstāties dažādās pasaules malās. Liels paldies par fantastisko laiku! Tā bija viena sasodīti laba ballīte! Bet tagad mums vajag nedaudz atpūsties...

Grupa dibināta 2004.gadā Londonā, tās kontā ir trīs studijas albumi – 2005.gada „Capture/Release”, 2007.gada „Ten New Messages” un šogad iznākušais „Klang”. Jāpiebilst, ka grupa The Rakes AMG topos var lepoties arī ar vienu #1 dziesmu! 2007.gada lieliskais singls „We Danced Together” 1.vietu izcīnīja tā gada martā.


we didnt give a shit about what they would say...
and stayed up until the light turned our world grey.

R.I.P. THE RAKES...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru