22 septembris, 2009

Ieskats nedēļas jaunumos

Sveicināti!

Heisā, jaunā nedēļā! Rudens sāk klabināties gar logiem arvien spēcīgāk un rādās, ka saulīte mūs turpmāk sildīs arvien retāk, toties mūzikas jaunumu gan ir gana, lai ar tiem nodrošinātos garajiem rudens vakariem.

Vispirms jau galvenā ziņa. Jau šobrīd varat nopirkt biļetes uz gaidāmo YACHT koncertu, kuram nu ir zināma arī notikšanas vieta. Un tā - koncerts norisināsies 17.oktobrī jaunatvērtajā koncertzālē Spīķeros, Maskavas ielā 4A. Priecīgākā ziņa - biļetes cena TIKAI PIECI LATI!!! Tas patiešām nav dārgi šajos laikos. Tiesa gan, tad ir jāiegādājas biļetes laikus, jo pie ieejas tās maksās jau septiņus latus. Turklāt vietu skaits ir ierobežots. Sīkāka informācija šeit:
http://www.tvnet.lv/muzika/news/article.php?id=529928

Otra galvenā ziņa - jau šopiektdien Studentu Klubā notiks Tribes of the City (pagaidu)Atvadu Koncerts. Tur ieejas maksa vēl demokrātiskāka (nu tak - Studentu Klubs!) - 2,5oLs. Uzstāsies arī 2008.gada AMG hīta "Mazā Paciņa" (sk. video zemāk) autori Tramplīni, kā arī DJ Uldis Rudaks, kurš noteikti nospēlēs ne sliktāk par kolēģi Ati Žagaru no AMG. :) Sīkāks info atrodams šeit:
http://notikumi.delfi.lv/news/entertainment/music/article.php?id=26957357

Trešā ziņa gan bēdīgāka... Diemžēl kaut kas nelāgs noticis ar AMG jauno singlu piegādātāju, kurš šonedēļ mums ir pienesis apaļu nullīti... :( Labā ziņa toties tāda, ka mums ir PIETIEKAMI daudz jaunu un nenoklausītu singlu sakrājies, turklāt šo to patiešām svaigu (piemēram, jauno Toma Jorka dubultsinglu) izdevās atrast arī bez mūsu uzticamā partnera. Cerams, ka nākamnedēļ jau viss būs pa vecam. Tāpēc šonedēļ "tikai" 12 jauni singli, no kuriem bez Jorka jāizceļ arī jaunie Basement Jaxx, Ian Brown, Rammstein, Moby un The Sound of Arrows singli.

Albumu frontē gan viss pa vecam. To ir PĀRPĀRĒM. Šonedēļ veikalos nonākuši sekojoši albumi (un te uzskaitu tikai tos, kas mūs interesē!!!):

Alberta Cross - Broken Side Of Time
The Almighty Defenders - The Almighty Defenders EP
Basement Jaxx - Scars
frYars - Dark Young Hearts
Joakim - Milky Ways
Kid Cudi - Man on the Moon: The End of Day
Nick Cave & Warren Ellis - White Lunar
Mika - The Boy Who Knew Too Much
Pearl Jam - Backspacer
Rain Machine - Rain Machine
Richard Hawley - Truelove's Gutter
UUVVWWZ - UUVVWWZ
Various Artists - Crayon Angel: A Tribute to the Music Judee Sill
Vivian Girls - Everything Goes Wrong

Iespaidīgi, ne? :) Lūkosim, ko spējam darīt, jo nevajag aizmirst, ka pagājušajā nedēļā tā arī palika neizvērtēti jaunie Muse un Jay-Z albumi. Tā kā darba ir pārpārēm. Tāpēc - mazāk runu, vairāk mūzikas. Ķeramies pie darbiem!

Ja nu kāds pērn palaida garām, šie ir Tramplīni ar lielisku dziesmu un arī ļoti kvalitatīvu video "Mazā Paciņa":

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru