25 septembris, 2009

NEDĒĻAS SINGLS (21.09.-27.09.)

Moby - "Mistake"

Release date: 14/09/2009
Label: Little Idiot
AMG rating: 8/10


Nedēļā, kad mums nav neviena izteikta līdera jeb singla, no kura aiz sajūsmas spiegt, par Nedēļas Singlu kronējam Mobija trešo pienesumu no pēdējā studijas albuma „Wait for Me”, dziesmiņu „Mistake”. Un tam ir vairāki iemesli.

Pirmkārt, joprojām patīkamās atmiņas no 2009.gada vasaras un, protams, Positivus festivāla Salacgrīvā, kura noslēgums padevās tik grandiozs tieši pateicoties šim omulīgajam, mazajam vegānam no Ņujorkas, kurš, starp citu, pamanījās TUR nospēlēt arī šo dziesmu. Otrkārt, pats gabals manā skatījumā ir viens no albuma „Wait For Me” hailaitiem. Kaut gan, piekrītu, ka izrauta no konteksta (lasi – izdota kā singls) šī dziesma vairs tik burvīga nemaz nav.

Trešais un šoreiz galvenais iemesls ir šī singla SATURS. Vienmēr patīkami saņemt singlu ar 5-6 vai kā šajā gadījumā – 8 remiksiem, taču lielākoties no tiem izdodas atlasīt labi ja 1-2 veiksmīgus miksus. Šajā gadījumā no visa lielā maxi-singla izmetams ir tikai viens „Mistake” pārveidojums, kas šo singlu ļauj baudīt jau kā vienu veselu, atsevišķu ierakstu, nevis tikai dziesmu.

Un vēl - atkal jau ļoti jauks klips padevies dziesmai. Sentimentālam cilvēkam jau daudz nevajag... ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru