03 decembris, 2010

NOVEMBRA TOP 20 (20.-11.vieta)

AMG TOP 20 IN NOVEMBER 2010 (part 1):

20.Foals - "Blue Blood" [Transgressive]
AMG rating: 8/10

AMGmusic rakstīja: „Singlu vēsturiskā būtība un pamatmērķis ir reklamēt mākslinieku albumus. Tieši tas nāk prātā, klausoties „Blue Blood”, kas, neskatoties uz to, ka iznākusi singla formātā pirms dažām dienām, ir zināma no galvas un pat spēj raisīt galvā patīkamas asociācijas ar aizgājušajām 2010.gada vasaras dienām.Vairāk šeit.



19.The National - "Terrible Love" [4AD]
AMG rating: 8/10


AMGmusic rakstīja: „The National šonedēļ kopā ar bonus disku, kurā iekļautas b-puses dziesmas un daži dzīvie treki, pārizdeva savu lielisko albumu „High Violet”, kas, starp citu, ir tikai viens no trim šī gada albumiem, kuri no AMGmusic saņēmuši 9/10. „Terrible Love” nav pats labākais albuma skaņdarbs, bet skaists bez gala.Vairāk šeit.



18.Tapes 'n Tapes - "Freak Out" [Ibid Records]
(
free download)
AMG rating: 8/10


Pēc ne visai veiksmīgā 2008.gada albuma „Walk It Off” amerikāņu indie rock apvienība Tapes ‘n Tapes ir atpakaļ ar teicamu un ļoti lipīgu singlu „Freak Out”, kas ir visnotaļ intriģējoša reklāma 2011.gada pašā sākumā gaidāmajam kvarteta trešajam studijas albumam „Outside”.



17.Trophy Wife - "Microlite" [Moshi Moshi]
AMG rating: 8/10

AMGmusic rakstīja: „Dēvēti par „Disko ansambli no Oksfordas” Trophy Wife manās ausīs vairāk izklausās pēc ar enerģijas dzērieniem mazliet pārspīlējušiem The xx. Tāpat pie grupas ietekmēm noteikti var minēt arī post-rock un chamber-pop, savukārt konkrētajā dziesmā pat dzirdamas zināmas līdzības ar grupām Wild Beasts un Foals.Vairāk šeit.



16.!!! - "Jamie, My Intentions Are Bass" [Warp]
AMG rating: 8/10


Slavenākā dance-punk grupa pasaulē 2010.gadu, ko gribētos dēvēt par ļoti veiksmīgu !!!, noslēdz ar trešo singlu no vasarā izdotā albuma „Strange Weather, Isn’t It?”. „Jamie, My Intentions Are Bass” nav tik sirsnīgs un pielīpošs kā „The Most Certain Sure”, bet ir gana jaudīgs un enerģisks, lai būtu vērtējams kā viens no minētā albuma hailaitiem. Pelnīts piektais(!) pēc kārtas Top 20 hīts AMGmusic.



15.Grinderman - "Worm Tamer" [Mute Records]
AMG rating: 8/10


AMGmusic rakstīja: „Kamēr The Bad Seeds briest jaunam albumam, tikmēr klāt ir otrais singls no pēdējā Grinderman albuma „Grinderman 2”, kas man personīgi ir starp jaunās plates favorītiem. Šāds, šķietami noguris, bet tomēr agresīvs, ar viskija dvašu caur skandām starojošs Keivs mums patīk vislabāk.Vairāk šeit.



14.Wild Palms - "To The Lighthouse" [One Little Indian]
AMG rating: 8/10


AMGmusic rakstīja: „Singls „To The Lighthouse”, kuru producējis pats Garets Džounss (ilggadējs Depeche Mode skaņu inženieris, strādājis ar vēl neskaitāmām slavenībām), ļoti atgādina kaut ko no tās maģijas, kas bija klausāma fantastiskajā Wild Beasts albumā „Two Dancers” pirms gada. Tāds melanholisks, bet savā ziņā arī viegls un relaksējošs ārtroks, kas patīkami silda sirdi un raisa patīkamas atmiņas.Vairāk šeit.



13.Florence + The Machine - "Heavy In Your Arms" [Island]
AMG rating: 8/10


AMGmusic rakstīja: „Ak, kā šī dziesma asociējas ar vasaru. Ne mirkli nešaubos, ka, ja Florence and the Machine „Heavy In Your Arms” būtu izdevusi tad, kad dziesma reāli nokļuva interneta neizsmeļamajos ūdeņos, šis būtu ne tikai Nedēļas, bet iespējams arī Mēneša lielākais hīts. (...) Atgādinu, ka dziesma sākotnēji bija iekļauta kārtējās sāgas „Krēsla” skaņu celiņā, kur tad arī izpelnījās plašu fanu mīlestību.Vairāk šeit.



12.jj - "Let Them" [self-released]
(
free download)
AMG rating: 8/10

AMGmusic rakstīja: „Šī gada albums „No 3” diemžēl bija vairāk vilšanās nekā iepriecinājums, toties gadu jj noslēdz ar šo – par velti pieejamu lielisku singlu „Let Them”, kurā hip-hopa cienītāji noteikti atpazīs T.I. dziesmu „Let ‘Em Talk”. Turklāt bonusā šai dziesmai nāk līdzi vēl viens, ne mazāk teicams skaņdarbs, kurā savukārt izmantoti The xx „Intro” sempli.Vairāk šeit.



11.Austra - "Beat and the Pulse" [One Big Silence]
AMG rating: 8/10

AMGmusic rakstīja: „Savulaik sākusi karjeru, piedaloties 2008.gada grupas Fucked Up albumā „The Chemistry Of Common Life”, bet pirms gada izdevusi arī vienu solo singlu, tagad Keitija Stelmanis nodibinājusi grupu Austra, un „Beat and the Pulse” ir tās debijas singls, kas ļoti jau nu atsauc atmiņā neseno Zola Jesus albumu.Vairāk šeit
01 BEAT AND THE PULSE by AUSTRA

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru