11 novembris, 2010

3 REMIXES: The Shoes, Blackbird Blackbird & Sail A Whale


Primary 1

Primary 1 – „Never Know” (The Shoes Remix) [Warner]
(free download)


Tuvāko nedēļu laikā britu producents Džo Florijs jeb Primary 1 laidīs klajā savu trešo singlu „Never Know”, kas sekos šī gada fantastiskajai sadarbībai ar Nīnu Pērsoni dziesmā „The Blues” (14.vieta AMGmusic topā martā) un „Princess”. Kamēr „Never Know” oriģināls tikai ceļo līdz AMGmusic, mūsu rīcībā ir nonācis ļoti enerģisks un ass šīs dziesmas rīmeiks franču apvienības The Shoes izpildījumā. Pretendents uz nedēļas labākā remiksa godu! Man gan nav informācijas, vai šis būs iekļauts „Never Know” singlā.



Warpaint – „Undertow” (Blackbird Blackbird Remix) [self-released]
(free download)


Vēl neesam tā īsti beiguši jūsmot par Warpaint debijas albumu „The Fool”, kurš pagājušajā mēnesī saņēma 8/10 no AMGmusic, kad klāt ir kaut kas jauns saistībā ar četru indie-rock meiteņu kolektīvu. San Francisko producents Blackbird Blackbird (īstajā vārdā Maikijs Senderss) no Warpaint aktuālā singla „Undertow” izveidojis lielisku chill-out kompozīciju, kas noteikti noderēs jūsu lo-fi un dream-pop aktuālajā izlasē, ko klausīties pirms miega vakaros.




Korallreven – „The Truest Faith” (Sail A Whale Remix) [Sincerely Yours]
(free download)


Vēl viens sapņains, skaists un viscaur instrumentāls skaņdarbs no Zviedrijas. KorallrevenThe Truest Faith” oriģināls mūs priecēja maijā, izcīnot arī augsto 11.vietu maija Top 20, bet šobrīd Korallreven tautieši Sail A Whale, par kuriem – atzīšos godīgi – dzirdu pirmoreiz, piedāvā laisku un mierīgu remiksu jau tā laiskai un mierīgai dziesmai. Ja patīk šis, tad lieciet auz auss, ka Sail A Whale nākamnedēļ izdos paši savu EP „A Documentation” uz mums labi zināmā leibla Acephale Records. Varat pasūtīt to šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru