11 novembris, 2010

3 NEW TRACKS: Theophilus London, Acrylics & The Streets


Theophilus London

Theophilus London feat Devont Hynes & Solange Knowles – „Flying Overseas” [Green Label Sound]

Leibls Green Label Sound, kas pavisam nesen mūs priecēja ar lielisko Freelance Whales jaunāko singlu „Enzymes”, piedāvā intīmu r’n’b no jaunā producenta un repera Theophilus London. „Flying Overseas” tapis sadarbībā ar slavenās dziedātājas Bejonsī Noulzas jaunāko māsu Solanži un producentu Devontī Hainsu, kas plašāk pazīstams kā Lightspeed Champion.



Acrylics – „Nightwatch” [Hot Sand Records]
(from f/c album "Lives and Treasures", out in 2011)

Pērn atzīmējušies arī AMGmusic ar lielisku singlu „Molly’s Vertigo” (20.vieta AMGmusic topā 2009.gada maijā) un saņēmuši daudzas uzslavas, ilgāku laiku no mūzikas apvāršņa bija nozudis Bruklinas duets Acrylics. Gaidīšanas laiks ir beidzies – Acrylics pabeiguši darbu pie debijas albuma „Lives and Treasure”, kas iznāks nākamā gada sākumā, un piedāvā Jūsu labsajūtai pirmo singlu no tā – „Nightwatch”.



The Streets – „San Frandemonium” [679]
(from f/c album "Computers and Blues", out in 2011)

Sliktās ziņas? Pērnās desmitgades spožākais britu reperis Maiks Skiners jeb The Streets ir teicis, ka viņa nākošais albums būšot pēdējais karjerā. Labās ziņas? „Computers and Blues” iznāks 7.februāri, un tajā The Streets eksperimentēšot ar šobrīd aktuālākajām lietām mūzikā – sintpopu un dabstepu. Kā pierādījums, ka tas nav nekāds joks, seko šis divarpus minūšu garais skaņdarbs no gaidāmā albuma, kurā Skinera ne ar ko nesajaucamais vokāls... vispār nav dzirdams.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru