14 septembris, 2010

Otrdiena, 14.septembris

Šodienas AMGmusic kastītē mazāk informācijas, vairāk mūzikas. Pārsteidzošs dienas karstākais hīts, jauns video no austrāliešu deju mūzikas projekta Muscles, kā arī trīs dziesmas šīs nedēļas Saulrieta Mūzikas izlasei. Un, jā – informatīvo bagāžu šodien var uzsūkt plašākā izklāstā par Azari & III – kanādiešu duetu, kam ticis tas gods atklāt AMGmusic jauno sadaļu „On AMG Radar”.


HOTTEST NEW TRACK:

Kanye West feat Pusha T – „Runaway” [Def Jam]
(free download)

Ir jau tā nedaudz savādi rakstīt par Kanje Vestu trešajā AMGmusic ierakstā pēc kārtas, ja neskaita Nedēļas Singlu, bet – ko lai dara, svētdienas MTV Video Music Awards prezentētā jaunā dziesma no rudenī gaidāmā Kanje Vesta piektā studijas albuma ne tikai ir apspriestākais temats visos interneta blogos, bet... ir aktuālākais skaņdarbs šobrīd AMGmusic.

Vakar, kā jau to varēja gaidīt, internetā ir parādījusies šīs dziesmas studijas versija, jau daudz labākā kvalitātē, turklāt ļoti brīvi pieejama (vienu no linkiem piedāvāju augšā). Dziesma, starp citu, saucas „Runaway”, nevis „Runaway Love”, kā es to nodēvēju vakar. Ļoti ceru, ka nākotnē tiks izdota arī kā singls. Lejupielādējiet un „uzsauciet tostu par visiem kretīniem, ko pazīstat” arī Jūs. Vai arī noklausieties dziesmu šeit:



DIENAS VIDEO PRIEKS:

Muscles – „Girl Crazy Go” [Modular]
(from f/c EP „Younger & Immature”, out in october]

Kanādiešu elektroniskās deju mūzikas pārstāvi Muscles pirmoreiz iepazinu 2008.gada aprīlī, kad singla formātā iznāca viņa debijas albuma spēcīgākais ierocis – „Ice Cream”. Dziesma vēlāk izcīnīja 12.vietu AMGmusic aprīļa popmūzikas topā.

Oktobra beigās uz leibla Modular iznāks Muscles jaunākais EP „Younger & Immature”, kura centrālajam skaņdarbam „Girl Crazy Go” nupat tapis arī videoklips. Ja Underworld klipā „Always Loved A Film” pusmūža kungiem draiskās un bezbēdīgās izklaides beidzās vairāk vai mazāk veiksmīgi (tik vien, kā dāmas viņus atšuva), tad neprātīgajām meitenēm Muslces video rullītī viss tik rožaini neizgāja... Tā teikt, skarba mācība pusaudzēm. Un laba izklaide visiem pārējiem.



NEW BAND ON AMG RADAR:

Azari & III


THREE FOR THE SUNSET:

Grinderman – „Star Charmer” [Mute]
(from CD single „Heathen Child”, out now)


Saulrieta izlasi šovakar uzsāksim ar b-puses skaņdarbu no jaunākā Grinderman singla „Heathen Child”, kam gan diemžēl nepaveicās iekļūt AMGmusic augusta Top 20. Toties b-puses dziesma „Star Charmer”, kas ieturēta labākajās Nika Keiva balāžu tradīcijās, ir vienkārši debešķīga. Starp citu, Grinderman jaunais albums saņem arvien spožākus un spožākus kritiķu novērtējumus. Ak, kaut man būtu vairāk laika, lai to noklausītos!




Hot Chip – „Take It In” (Osborne Remix) [EMI]
(from „We Have Remixes” EP, out now)


Šodien beidzot noklausījos Hot Chip jaunāko EP „We Have Remixes”, kurā Tods Edvards, Hot City, Caribou un Osborne parūpējušies par remiksiem četrām no Hot Chip pēdējā albuma dziesmām. Ja Caribou remikss trekam „Brothers” ir kā radīts deju zālēm, tad Osborne versija par „Take It In” ir perfekts skaņu celiņš saulrieta sagaidīšanai vasarīgās noskaņās.




Mark McGuire – „Brain Storm (for Erin)” [Editions Mego]
(from f/c album „Living With Yourself”, out in october)


Nupat Rīgā aizvadīts kārtējais Skaņu Mežs, uz kuru gan man finansiālu apstākļu dēļ šoreiz nesanāca aiziet. Pasākuma lielākās zvaigznes bija Oneohtronix Point Never un Emeralds. Kā izrādās, apvienības Emeralds dalībniekam Markam Makgvairam drīzumā gaidāms arī debijas solo albums, no kura šodien saņēmu pirmo skaņdarbu „Brain Storm (for Erin)”. Albums „Living With Yourself” gaidāms oktobra vidū.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru