05 marts, 2010

FEBRUĀRA DMS IZLASE

DIFFERENT MUSIC SELECTION IN JANUARY

Svinīgi paziņoju, ka šī būs pēdējā Different Music Selection izlase, ko es apkopoju mēneša beigās. Šo pūķa galvu izlēmu nocirst, bet, kā jau pasakās, divas radās vietā. Turpmāk neskaidrā un tikai man saprotamā formāta DMS iedalīsies divās daļās: Dancefloor Fillers jeb deju zāļu grāvējos un Sunset Tunes jeb saulrieta dziesmās. Tātad, sākot no marta, noteiksim mēneša labāko deju mūzikas gabalu, kā arī labāko chill-out treku. Ja viss veiksies sekmīgi, tad katra mēneša beigās piedāvāšu arī attiecīgās sadaļas stundu garu miksu ar izredzētām dziesmām.

Bet, kas attiecas, uz 2010.gada februāra Different Music Selection stundu garo izlasi, kurā vēl sakompilētas gan deju treki, gan miera dziesmas, tad tā izskatās sekojoša:

Glasser – „Learn” (John Talabot Remix) [self-released]
(free download)

Die Antwoord – „Enter The Ninja” [self-released]
(from album $O$, free download)

Lauren Pritchard – „Stuck” (Various Productions Remix) [Island]
(from "Stuck: Various Production/Guido Remixes" 10", out now)

Marina and the Diamonds – „Hollywood” (Fenech-Soler Remix) [679]
(free download)

ABC – „Look of Love” (Feliks Jaxx Booty Remix) [self-released]
(free download)

Vampire Weekend – „Soho” (Rancid cover) [bootleg]
(free download)

Moon Duo – „Stumbling 22nd St” [Woodsist]
(from album „Escape”, free download)

Lo-Fi-Fnk – „Marchin’ In” [La Vida Locash]
(free download)

Daniel Lindlof (I’m From Barcelona) – „Lower My Head” [self-released]
(from album „27 songs”, free download)

Wild Nothing – „Summer Holiday” [Captured Tracks]
(from album „Gemini”, free download)

Zola Jesus – „Night” [Sacred Bones]
(from EP „Stridulum”, free download)

+

DIFFERENT MUSIC SELECTION’S TRACK OF THE MONTH:

Pional – „In Another Room” (original mix) [Hivern Discs]
(from „A Moot Point” 12”, out now)

Jau šobrīd nebīšos apgalvot, ka šis būs ļoti reāls pretendents uz vietu Gada Saulrieta Izlasē! Uz spāņu leibla Hivern Discs izdotajā Pional platē atrodamais „In Another Room” ir viena no pasakainākajām, lai arī drūmākajām deep house/progressive kompozīcijām, kuru gan nav īsti vēlēšanās ielikt kādā no iepriekš nosauktajiem muzikālajiem lauciņiem. Drīzāk tas ir tāds skumjš balearic house (ja tādu Jūs varat iztēloties) ar inficējošu basa līniju, kas ļoti atgādina 2001.gada klasisko Rui Da Silva skaņdarbu „Touch Me”, un ārkārtīgi smeldzīgi skumjiem vokāla sempliem.

Pional īstais vārds ir Miguels Barošs, un „A Moot Point” ir viņa PATI PIRMĀ IZDOTĀ PLATE. Ja tāds ir sākums, tad ko gan gaidīt turpinājumā? Lai kas tas būtu, es gaidīšu.



P.S. Šomēnes diemžēl izpaliks DMS miksteips, jo, kā izrādās, manai DJ programmai ir beidzies trial termiņš. Viņi tagad grib, lai es viņiem maksāju... Ha-ha-ha-ha-ha-ha... /atvilcis elpu/ Nē, es jau labprāt, bet šobrīd vienīgais, par ko mēs varētu vienoties, ka es atļauju pārmeklēt savu māju un ar kodu karti visus manus divus banku kontus. Ja izdosies tur kaut ko naudai līdzīgu atrast, tad es pat būtu ar mieru ar viņiem iedzert šņabi uz mana rēķina (respektīvi – uz krīta).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru