10 novembris, 2009

Ieskats Nedēļas Jaunumos (09.11.-15.11.)

Sveiciens!

Pozitīvi un diezgan enerģiski iesākusies jaunā nedēļa AMG, kas līdz ar to nu jau pavisam oficiāli ievada pēdējo ražīgo 2009.gada mēnesi, kad vēl sevī uzsūcam jaunu informāciju, lai pēc mēneša jau ķertos klāt gada topa apkopojumam.

Pirms mēs uzsākam mazo ieskatu šīs nedēļas jaunumos, mazliet pāris vārdos par pagājušo nedēļu, kas pagāja Mēneša Topa ēnā. Pagājušajā nedēļā atkal saņēmām milzīgu skaitu ar jaunām dziesmām, tādēļ uz singlu topa ieskaiti aizgāja 16 jaunās kompozīcijas. Uzreiz gan jāsaka, ka nekas kliedzoši spēcīgs mums nav pagājis secen – par pagājušās nedēļas labāko singlu kronējām Royksopp sadarbību ar Fever Ray – „This Must Be It”, kas, lai arī tika izdots pavasarī, manuprāt, ir pārliecinoši rudenīgs skaņdarbs un pat ļoti piestāv šī brīža laikapstākļiem. Labus vērtējumus gan izpelnījās arī Camera Obscura, Chase & Status, Miami Horror, Ramona Falls un The Horrors jaunākie singli.

Pagājušās Nedēļas Labākais Singls:


Šī nedēļa tikmēr būs kā tāds elpas ievilkšanas brīdis pirms nākamās nedēļas singlu biruma. Godīgi sakot, neatceros, kad būtu bijis tā, ka jau šobrīd(!) nākamās nedēļas jauno singlu mapītē mums ir ne tikai pāri par 10, turklāt ļoti spēcīgām dziesmām. Vismaz četras(!) no tām kļūtu par nedēļas singlu, ja tiktu izdotas šonedēļ... Kaut kas maģisks laikam šogad saistīts ar 16.novembri...

Bet šonedēļ izvērtēsim 12 jaunas dziesmas, to skaitā jauno zvaigžņu Girls lielisko singlu „Laura”, Weezer un Jarvis Cocker jaunākos singlus, kā arī Fenech Soler ar „Lies” un, protams, citus šīs nedēļas jaunumus. Noteikti pievērsīsim uzmanību arī DMS dziesmām, kuras arī sakritušas mūsu fonotēkā lielā skaitā. Nupat, piemēram, jūsmoju par jaunāko Memory Tapes singlu „Graphics”, kas par velti pieejams Deiva Houka blogspot.com lapā. Jauni albumi šonedēļ iznāk Robijam Viljamsam, Džo Godardam no Hot Chip, Biffy Clyro, The King Khan & BBQ Show... Vārdu sakot, būs, ko noņemties! :)

Nobeigumā vēlos piedāvāt Jums vienu dziesmu (paldies fforum.freeforums.org adminam modestam!), kas gan stipri vairāk piestāv svētdienas dienai (vai vakaram – svarīgi, lai būtu jau izdzerts vismaz viens šampanietis pa virsu iepriekšējās dienas devai), bet... varbūt kādam noder arī otrdienas vakarā! :) Nešaubos – šī kaut kad kļūs par neaizmirstamu L-57 himnu!

Brīdinājums! Dziesma satura dēļ nav ieteicama darba vietā un mazu bērnu klātbūtnē!

Jūdas Graši - "Rīt":


P.S. Paldies visiem jaukajiem cilvēkiem, kas darīja krāšņāku AMG pagājušo sestdienu! Jūs, kā vienmēr, esat labākie! Jau šonedēļ viens labs pasākums plānojas sestdien, bet par to sīkāk informēšu nedēļas gaitā! KEEP IN TOUCH!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru