09 septembris, 2009

YACHT būs Rīgā!!!

Šodien saņemtas lieliskas ziņas - 17.oktobrī Rīgā uzstāsies šobrīd aktuālie YACHT! Šis ir no tiem gadījumiem, kad mums ir iespēja vaigā skatīt grupu, kas visā pasaulē tikai nupat NUPAT kā ieguvusi plašu un neviltotu uzmanību. Pirms nedēļas nāca klajā albums "See Mystery Light", kas gan pagaidām nepārliecina tik ļoti, kā cerēts, bet dosim šai platei vēl laiku.

Tikmēr ir iemesls atcerēties jūnija vidu, kad pie mums pirmoreiz nokļuva fantastiskais "Psychic City", kas galu galā kļuva par AMG 2009.gada vasaras himnu! Ko tolaik rakstīju par YACHT, var izlasīt šeit: http://amgmusic.blogspot.com/2009/06/dms-ceturtdiena-18junijs.html. Atgādināšu tikai, ka šo bezbēdīgo dziesmiņu iekļāvu teju vai KATRĀ 2009.gada vasaras ballīšu miksā.

No oficiālās preses relīzes:

"Indīpopā šobrīd nav daudz “karstāku” vārdu kā Ņujorkas izdevniecības DFA jaunie elki, elektro duets YΔCHT (viņi uzstāj, ka nosaukums jāraksta ar lielajiem burtiem), kas sava nupat izdotā albuma "See Mistery Lights" tūres ietvaros koncertēs Rīgā.

Šis "Skaņu meža" koncertsērijas Prieka māja ietvaros organizētais koncerts būs arī pēdējais viņu Eiropas tūrē, vasarīgi bezbēdīgs akcents rudenī. Koncerts notiks 17.oktobrī (sestdienā), un tā norises vieta un biļešu pārdošana tiks izsludināta drīzumā. Informācija: www.skanumezs.lv, www.teamyacht.com "

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru