20 oktobris, 2014

A-LIST: LUH. - Unites


LUH. - "Unites" [self-released]
(no official release info)

Jo biežāk sanāk vēlreiz dzirdēt kādu skaņdarbu no izcilā 2010.gada WU LYF debijas albuma, jo vairāk piekrītu viedoklim, ka šīs grupas pēkšņais gals ir viena no lielākajām nelaimēm britu rokmūzikā šajā desmitgadē. Tam spilgts apliecinājums un vienlaikus arī mierinājums bija bijušās grupas līdera Elerija Džeimsa Robertsa pērnā gada solo singls „Kerou’s Lament”, kas bija viens no gada episkākajiem singliem. AMGmusic 2013.gada Singlu Top 100 tas ierindojās 16.vietā, un pat ar visu to šobrīd šķiet nenovērtēts līdz galam.

Pozitīvā ziņa – Elerijam ir jauns projekts LUH. Līdzīgi kā tas bija ar WU LYF, arī šis ir akronīms, kas apzīmē Lost Under Heaven – duetu, kurā darbojas arī kāda holandiešu fotogrāfe un blogere Ebonija Horna. Starp citu, viņa bija autore minētajam pērnā gada singla „Kerou’s Lament” videoklipam. Lai arī abu pirmais kopdarbs „Unites” gluži neaizvelk līdz „Kerou’s Lament” episkumam, šī ir tā pati ierastā Elerija Džeimsa Robertsa shēma – dziesma, kas pacietīgi četras minūtes gaida savu kulmināciju, lai uzsprāgtu un izzustu gaisā kā tāds salūts. Un, ja reiz šī shēma strādā, tad kāpēc to mainīt?

Otra pozitīvā ziņa – atšķirībā no „Kerou’s Lament”, kas tā arī oficiāli netika izdots, šoreiz internetā cirkulē apzīmējums LUHSONG001, kas varētu būt kataloga numurs un liecināt par gaidāmu relīzi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru