13 februāris, 2013

Zoo Brazil feat. Ursula Rucker - Give Myself


Zoo Brazil feat. Ursula Rucker - "Give Myself" [Magik Muzik]
(released as a single on February 11th)

Ir tāds zviedru dīdžejs un producents Džons Andersons jeb Zoo Brazil, kura ierakstiem kopš pērnās desmitgades parasti nepaeju garām. Pēdējā laikā gan to šad tad darīju, jo nu jau vismaz pāris gadus nekas ievērības cienīgs netika izdots. Taču tiklīdz es ieraudzīju, kas ir vokāliste jaunākajam singlam „Give Myself”, šaubas pagaisa.

Ursula Rakere savu karjeru sāka kā dzejniece, uzstājoties ar saviem lasījumiem dzimtajā Filadelfijā. Viņas šarms un izteiksmīgā balss neatstāja vienaldzīgus house producentus, un drīz vien Ursulas balss bija jau dzirdama veselā rindā klubu mūzikas darbu, pazīstamākais no tiem noteikti ir 1994.gada King Britt singls „Supernatural”. Šīs dziesmas 2002.gada remiksu 12” singls, starp citu, bija viena no pirmajām vinila platēm, ko nopirku. Dēļ fantastiskā Hardsoul miksa, kas diemžēl nav atrodams ne YouTube, ne SoundCloud. Man diemžēl nav ne tehnikas, ne zināšanu, kā no vinila iedzīt digitālā formātā... :( Ja kāds to māk un var, varu aizdot plati!

Atgriežoties pie „Give Myself”... Patiesībā jau tas ir tipisks Zoo Brazil. Dobjš, smagnējs un izteikti naksnīgs progressive house, taču, tiklīdz parādās Ursulas balss, prāts un sirds atgriežas saldajos 90’tajos un pērnajā desmitgadē. Turklāt teicama arī elektriskās ģitāras iestarpināšana ik pa laikam, kas gabalam piedod tādu zināmu skumju piegaršu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru