12 februāris, 2013

A-LIST: CHVRCHES - Recover


CHVRCHES - "Recover" [Virgin]
(from f/c EP "Recover", out March 25th)

Lai cik nepatīkami un smagi mēdz būt kritieni, pēc tiem vienmēr nāk tā patīkamā atkal piecelšanās sajūta. Tāds savdabīgs pēc-rehabilitācijas svaigums. Pēc nedēļas garas pauzes AMGmusic ir atpakaļ. Pirms ķeros klāt mega-milzīgajai jauno albumu kaudzei un šīs nedēļas jaunumiem, ir jāatzīmē pagājušās nedēļas Labākais Singls – pirmais lielais februāra hīts.

Pēc visām peripetijām ap mani un pagājušo nedēļu TAK VAJADZĒJA sagadīties, ka Glāzgovas trio CHVRCHES nāk klajā ar pasakaini skaistu popdziesmu, kuras piedziedājums skan precīzi šādi: „And if I recover, will you be my comfort? / Or it can be over, we can just leave it here”. PERFEKTI! Man tiešām dažreiz sajūta, ka mūziķi kaut kā jūt mani...

Ja nopietni, tad šis ir trešais skotu apvienības singls, kas seko pērnā gada vasaras „Lies” un viņu līdz šim lielākajam hītam „The Mother We Share”. „Recover” gan, manuprāt, vismaz melodiski ir spožākais grupas pop singls. EP ar „Recover” titullomā iznāks 25.martā, un tad jau kaut kad varam gaidīt arī apvienības debijas albumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru