24 februāris, 2011

A-LIST: Wavves - "Horse Shoes"

Wavves - "Horse Shoes" [self-released]
(available as a
free download)


Grupas Wavves līderis Neitens Viljamss pēc slavenā 2009.gada Barselonas skandāla, kad viņš bija spiests pamest festivāla Primavera Sound skatuvi, jo bija tik ļoti aplietojies ekstazī tabletes un alkoholu, ka nespēja izdabūt nevienu sakarīgu noti no ģitāras, ir kļuvis krietni vien ražīgāks.

Paralēli darbam pie marihuānas popularizēšanas (nesen tviterī Viljamss izteicās, ka vēlētos pat izveidot Wavves marihuānas brendu – nu līdzīgi kā slavenas popmūzikas dziedātājas lepojas ar savu smaržu un drēbju līnijām) Wavves pērn izdeva ļoti baudāmu un enerģisku albumu „King of the Beach”, bet pagājušajā nedēļā savā blogā par velti piedāvāja uzreiz divas jaunas dziesmas.

Ja „TV Luv Song” vairāk izklausās pēc niekošanās mēģinājumu starplaikos, tad „Horse Shoes” gribētu pat nosaukt par visu laiku iespaidīgāko un interesantāko grupas Wavves singlu, kas iesākas kā laisks garage-rock skaņdarbs, bet turpinājumā piedāvā neprātīgu, dullu un totāli narkotisku ģitāru vilni, visbeidzot pārejot vienā no pagaidām šī gada lipīgākajiem dziesmas noslēgumiem, kas man atgādināja vienu meldiņu no filmas „Sprīdītis”. Ar nosacījumu, ka šīs filmas varonis būtu pirms tam apēdis vismaz sauju ekstazī tablešu.

Starp citu, šo dziesmu jau 2009.gadā koncertos esot izpildījuši Neitens Viljamss ar Zeku Hilu – bijušo grupas Wavves bundzinieku. Tā kā šis MP3 skaņdarbs, kad to ievieto atskaņotājā, uzrāda mistisku albuma nosaukumu „Babes” un „6 dziesma no 13”, fani jau baumo, ka mūs šogad sagaida kāds jauns vai vienkārši agrāk neizdots albums no Wavves 2009.gada sastāva. Cerēsim!

Wavves - Horse Shoes by Hypetrak

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru