05 novembris, 2010

OKTOBRA TOP 20 (20.-11.vieta)

AMG TOP 20 IN OCTOBER 2010 (part 1):

20.Avey Tare - "Lucky 1" [Paw Tracks]
(
free download)
AMG rating: 7/10


AMGmusic rakstīja: „Albums „Down There”, kas iznāks jau pēc dažām nedēļām, būs pirmais Avey Tare kā solo māksliniekam, kas liek to gaidīt pat ar vēl lielāku nepacietību. Lūk, Jums plates pirmais auglis singla „Lucky 1” izskatā. Animal Collective faniem vajadzētu ļoti iet pie sirds!Vairāk šeit.




19.Sun Airway - "Oh, Naoko" [Dead Oceans]
(
free download)
AMG rating: 7/10

AMGmusic rakstīja: „Šis ir jaunākais skaņdarbs no Filadelfijas mūziķa Džona Bartmusa jeb Sun Airway. (...) „Oh, Nakoko” sanācis saulaināks un melodiskāks par savu priekšgājēju. Jau pēc pāris nedēļām Sun Airway iznāks debijas albums dzimtajā ASV, bet Eiropā šo plati varēs nopirkt nākamā gada sākumā.Vairāk šeit.




18.Jamie Woon - "Night Air" [Polydor]
AMG rating: 7/10

AMGmusic rakstīja: „Džeimija VūnaNight Air” pirmoreiz dzirdēju pirms aptuveni mēneša, kad šo dziesmu savā pārraidē piedāvāja pazīstamais un ietekmīgais britu Radio 1 dīdžejs Zeins Louvs. R’n’B mūzikai, kā dzirdam, IR nākotne. Dubstep savas pēdas sāk atstāt arī šajā mūzikas virzienā, un AMGmusic tas, protams, ļoti priecē.Vairāk šeit.




17.Cee-Lo Gren - "Fuck You" [Warner]
AMG rating: 7/10


AMGmusic rakstīja: „Omulīgais apalītis Sī Lou Grīns, ko savulaik pasaule iepazina kā vienu pusi no slavenā dueta Gnarls Barkley, atgriežas ar otro singlu no drīzumā gaidāmā trešā solo albuma „The Lady Killer”! „Fuck You” seko vasarā izdotajam „No One’s Gonna Love You”.Vairāk šeit.




16.Bernard Sumner, Hot Chip & Hot City - "Didn't Know What Love Was" [Converse]
(
free download)
AMG rating: 7/10


AMGmusic rakstīja: „Šis noteikti nav tik lipīgs un prātā paliekošs, kāds bija vasaras hīts „All Summer” (dziesma sasniedza augsto 8.vietu jūlija topā), bet cilvēkiem, kuriem ļoti iet pie sirds 80’to gadu nogales un 90’to gadu sākumposma noskaņās ieturēta deju mūzika, jaunākais Converse reklāmas singls, kuru veidojuši Hot Chip, Hot City kopā ar leģendāro New Order solistu Bernardu Samneru, noteikti būs ļoti patīkams pārsteigums.Vairāk šeit.




15.Beach Fossils - "Face It" [Captured Tracks]
AMG rating: 7/10

AMGmusic rakstīja: „Par Bruklinas kvartetu Beach Fossils ļoti jūsmojām šī gada sākumā, kad ar viena mēneša intervālu grupa nāca klajā ar diviem pasakainiem singliem – „Time”, kas izcīnīja 6.vietu janvārī, un „Daydream”, kas ieņēma 12.vietu februāra Top 20. Tolaik uzsvēru, ka pavasarī gaidāms grupas debijas albums. Diemžēl tas izdots tikai ASV, ar ko arī izskaidrojams, kāpēc mēs esam šo plati palaiduši garām.Vairāk šeit.




14.Freelance Whales - "Enzymes" [Green Label Sound]
(
free download)
AMG rating: 7/10

AMGmusic rakstīja: „Jaunākais Freelance Whales skaņdarbs patīkami pārsteidz – saglabāts grupai raksturīgais melodiskums, taču klāt nākušas elektroniskas fīčas un tāda skumji atsvaidzinoša 80’to gadu melanholija, ko var saklausīt, piemēram, The Pains of Being Pure At Heart dziesmās. Manuprāt, pagaidām spožākais Freelance Whales veikums.Vairāk šeit.




13.Computer Magic - "Victory Gin" [self-released]
(
free download)
AMG rating: 8/10


AMGmusic rakstīja: „Computer Magic piedāvātais „Victory Gin” negāž nost no kātiem. Patiesībā šis ir ārkārtīgi mīlīgs un mazliet melanholisks, šūgeizisks guļamistabas sintpops, ko 80’tajos gados varētu būt izpildījis Cocteau Twins, sadarbojoties ar Deividu Boviju.Vairāk šeit.




12.Crystal Fighters - "Follow" [Zirkulo]
AMG rating: 8/10


AMGmusic rakstīja: „Jaunākais Crystal Fighters veikums jau ir mazāk eksperimentāls folkmūzikas savienojums ar electro, cik enerģisks un patīkami atsvaidzinošs pops Londonas kvinteta izpildījumā, kas kaut kur ritmiski pat sasaucas ar nosaukuma ziņā tik līdzīgajiem, bet stilistiski tikpat atšķirīgajiem Crystal Castles.Vairāk šeit.




11.Duck Sauce - "Barbara Streisand" [Universal]
AMG rating: 8/10


AMGmusic rakstīja: „Leģendārā amerikāņu house producenta Armanda Van Heldena un viņa kolēģa A-Trak kopējais projekts Duck Sauce atgriežas ar jaunu singlu „Barbra Streisand”, kas seko pirms gada izdotajam un AMGmusic diezgan veiksmīgi debitējušajam singlam „aNYway”. Mazāk funky, vairāk klasiskas house mūzikas šajā darbā, kas būvēts uz klasiskās Boney M dziesmas „Gotta Go Home” sempliem.Vairāk šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru