03 augusts, 2010

Nelielas Izmaiņas Formātā

Sveiciens jaunā mēnesī!

Mēneša smagākā nedēļa AMGmusic ir oficiāli sākusies. Šīs nedēļas garumā galvenā uzmanība būs pievērsta jūlijā izklausītajiem singliem, albumiem, remiksiem un citām ar jūliju saistītām peripetijām. It kā ar to vēl nebūtu gana, šodien saņemam informāciju, ka šī nedēļa atkal solās būt rekord-karsta. C’MOOOOOOOON!!!

It kā arī ar to vēl nebūtu gana, vakar saņēmu kārtējo paku ar jaunajiem singliem un albumiem, starp kuriem ir gan Arcade Fire lieliskais trešais albums „The Suburbs”, gan citi labumi. Bet par to plašāk gan parunāsim tad, kad būs vairāk laika.


Saistībā ar augstāk minēto, vēlējos arī pavēstīt, ka ir dzimusi jauna doma par AMGmusic formātu. Ja atceramies bloga pirmsākumus (tad vēl zem freewebs.com izkārtnes), tad toreiz ieraksti tapa vien reizi mēnesī, kad arī iepazīstināju jūs ar mēneša labākajiem singliem un albumiem. Lēnām, bet neatlaidīgi nonācām pie nepieciešamības veidot jau Nedēļas Apskatus, taču šobrīd izskatās, ka pat pirmdienas dziesmas vairs otrdienā nav aktuālas, jo mūzikas apjoms ir vienkārši vārdos neaprakstāms.

Nē, AMGmusic Mēneša Tops gan neapzudīs. Ar to AMGmusic sākās, un ar to, ja vajadzēs, arī beigsies. Vien tam nebūs pievērsta TIK liela nozīme. Tā vietā turpmāk vairāk koncentrēsimies uz Nedēļas Apskatiem un dienas muzikālajām novitātēm. Mēneša Tops turpmāk kalpos kā informatīvs atskats uz padarīto iepriekšējā mēnesī. Citiem vārdiem sakot – būs vienkārši nopublicēts Singlu Top 20 un Albumu Top 5, bez sīkākiem komentāriem. To vietā, iespējams, piedāvāšu citātus no Nedēļas Apskata, kā jau to šad tad esmu darījis arī iepriekš. Tāpat arī paliks Mēneša Mikss.

Tātad turpmāk (no 9.augusta) AMGmusic programma būs aptuveni šāda:

Pirmdienās, Otrdienās, Trešdienās – dienas jaunumu izlase: jaunāko singlu, albumu un remiksu atspoguļojums, svarīgākās mūzikas ziņas, interesantākie videoklipi, par velti pieejamie MP3 – viss, kas tajā brīdī ir aktuāls. Muzikālais materiāls (ierēķinot informācijas izlasīšanas laiku) aptuveni 1 stunda.

Piektdienās – Nedēļas Singlu Apskats + aktuālais vīkenda mikss.

+

Katra mēneša pirmajā piektdienā kā bonuss visam augstākminētajam: Mēneša Singlu Top 20, Albumu Top 5 un Mēneša Mikss.


Protams, ka dažādi festivāli, koncerti, diskotēkas un citas kataklizmas var ienest (un noteikti arī ienesīs) zināmas izmaiņas, kuras nevar iepriekš paredzēt. Bet iespēju robežās par tām centīšos Jums pavēstīt laikus.


Paldies vēlreiz par būšanu kopā ar AMGmusic.
Paldies vēlreiz par būšanu kopā ar Mūziku.

A.Ž.

P.S. Rīt centīšos ātrumā izstāstīt par nedēļas svarīgākajiem singliem un albumiem. Šodien vairs nav spēka. :) Šodien vien piedāvāšu savu favorītu no Arcade Fire jaunākā albuma „The Suburbs” - dziesmu "Ready To Wait". Nebīšos teikt, ka šis ir viens no VIS-VIS-VIS labākajiem kanādiešu gabaliem, kāds jelkad tapis. Ir informācija, ka šis būšot albuma nākamais singls. ĻOTI CERU, ka tā ir taisnība!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru