05 janvāris, 2010

05.01.2010. AMGmusic ziņas īsumā

The Rolling Stones neuzstāsies 2010.gada Glastonberijas festivālā

Sakarā ar internetā arvien skaļāk paustajām baumām par The Rolling Stones iespējamo dalību šī gada Glastonberijas festivālā, grupa nākusi klajā ar paziņojumu, ka neuzstāsies slavenajā festivālā. Oficiālais grupas pārstāvis darījis zināmu žurnālam NME: „The Rolling Stones vēlētos darīt zināmu, ka grupai šobrīd nav plānots neviens koncerts 2010.gadā.

Toties maijā tiks pārizdots grupas slavenais 1972.gada albums „Exile On Main Street”, kuram būs pievienotas arī vairākas līdz šim neizdotas dziesmas.

Atgādinām, ka no trim festivāla hedlaineriem šobrīd oficiāli apstiprināta tikai īru grupas U2 dalība pasākumā. Tuvākajās dienās tikšot paziņots otrs hedlainers.

Atmiņas no "Babylon" tūres 1998.gadā. Laimīgais es. Biju, redzēju. Šis gan ierakstīts Parīzē:


Muse iegūst balvu par labāko vāciņa noformējumu


Britu apvienība Muse ieguvusi balvu „Best Art Vinyl 2010” balvu par gada labāko plates vāciņu noformējumu albumam „The Resistance”. Albuma noformējums, ko veidojis La Boca, apsteidzis Massive Attack, Manic Street Preachers un Fever Ray ierakstu vāciņus. Visu Top 50 var apskatīt šeit.


Toms Jorks ieraksta trīs dziesmas dokumentālai filmai par Tibetu


Radiohead solists Toms Jorks ierakstījis trīs dziesmas dokumentālās filmas par kustību „Free Tibet” skaņu celiņam. Filma ar nosaukumu „When The Dragon Swallowed The Sun” („Kad pūķis aprija sauli”), kas tapusi veselus septiņus gadus, stāsta par kustības sarežģījumiem centienos atbrīvot Tibetu no Ķīnas okupācijas. Dokumentālā darba režisors ir Dirks Simons. Filmas skaņu celiņā piedaloties arī Filips Glāss un Deimiens Raiss.


Nine Inch Nails 2010.gadā tomēr ierakstīs jaunu materiālu

Dažādās pērnā gada aptaujās labākās dzīvās grupas topos esošā apvienība Nine Inch Nails šogad tomēr gatavojas izdot jaunus ierakstus, neskatoties uz līdera Trenta Reznora publiskajiem paziņojumiem par koncertdarbības pārtraukšanu un savu instrumentu pārdošanu e-bay.com. Par to Reznors pavēstījis grupas oficiālajā mājas lapā http://www.nin.com/. Pērn grupa izdeva albumu „The Slip”, kas tika piedāvāts lejupielādei par velti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru