08 janvāris, 2010

NEDĒĻAS SINGLS (04.01.-10.01.)

SINGLE OF THE WEEK

Simian Mobile Disco feat Beth Ditto - "Cruel Intentions"
Release date: 04/01/2010
Label: Wichita
AMG rating: 8/10


Šķiet, ka es biju teju vai vienīgais, kas gada labāko albumu sarakstā decembrī atzīmēja arī Simian Mobile Disco otro studijas ierakstu „Temporary Pleasure”, un tas nebija tikai tāpēc, ka tā pirmais singls „Audacity of Huge” bija viens no maniem spēlētākajiem skaņdarbiem pagājušās vasaras izskaņā.

Kā pierādījums, ka „Temporary Pleasure” nav norakstāms albums tikai tāpēc, ka tas nenoliedzami nav tik interesants, kā priekšgājējs, 2007.gadā izlaistais „Attack Decay Sustain Release”, šopirmdien veikalos nonāk otrais singls – sadarbība ar The Gossip solisti Betu Dito dziesmā „Cruel Intentions”.

Sevi jau apliecinājusi kā pārsteidzoši veiksmīgu sintezētu popdziesmu lielisku izpildītāju jaunākajā The Gossip albumā pērn, Beta Dito „Cruel Intentions” iedod tādu odziņu, kas šo padara ne tikai par lieliski noproducētu un elektroniski nostrādātu deju zāļu skaņdarbu, bet arī par līdzi dungojamu un pat diezgan lipīgu radio gabalu. Turklāt, remiksu cienītājiem īsts saldais ēdiens ir maksi-singls ar 7 trekiem. Starp tiem arī teicams Joker mikss un AMGmusic šīs nedēļas Power Play – Greg Wilson re-edit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru