06 oktobris, 2009

Ieskats nedēļas jaunumos

Gana par pagājušo nedēļu, jāsāk pievērsties šai. Atgādinu gan, ka šī ir pirmā pilnā oktobra nedēļa, kas nozīmē, ka galvenā AMG uzmanība šonedēļ būs pievērsta Septembra Top 20 apkopšanai, kā arī albumu un DMS apskatu veikšanai. Protams, nekur jau nepaliks arī jaunie singli un jaunie albumi. Cita lieta, ka šonedēļ izpaliks detalizētie apskati, pie tiem atgriezīsimies atkal nākamnedēļ.

Žēl. Šonedēļ pēc ilgāka laika pārtraukuma atkal būs sīva un aizraujoša cīņa par Nedēļas Singla titulu, kura galvenie pretendenti ir Fever Ray ar "Seven" un Wild Beasts ar "All The King's Men". Tāpat jauni singli no Client, Massive Attack, No Age, Natalie Imbruglia, Toro Y Moi un vēl vesela kaudze ar kārtējiem debitantiem.

Albumu frontē vispār vājprāts. Šķiet, šonedēļ albumus izdevuši visi, kam nav bijis slinkums... Tuvākajās dienās atlasīsim piecus savam apskatam, kur noteikti būs Air jaunākā plate (gaidam decembrī Rīgā!), The Raveonettes ceturtais albums, kā arī skotu The Twilight Sad otrais mēģinājums. Pārējos pagaidām nosaukt grūti, jo jāizvēlas būs starp aptuveni 20 platēm... Sekosim līdzi ieteikumiem no britu kolēģiem.

Tas darbiņš mums. Jums savukārt ieteiktu šonedēļ patīt bildi atpakaļ un atsvaidzināt atmiņā visus septembra spožākos mirkļus un ar šīs lapas palīdzību paklausīties septembra labākās dziesmas. Jau piektdien celsim galdā TOP 20!

See ya.
P.S.Nobeigumā vēlos piedāvāt mazu video materiālu no dziedātāja (un laba Bono čoma) Geivina Fraideja 50 gadu jubilejas ballītes. Šeit uz skatuves kopā ar citām slavenībām (Lū Rīdu, Loriju Andersoni, U2 u.c.) kāpis arī sen neredzētais Šeins Makgovans. Kā var nojaust no video fragmenta, vecais puika Šeins vismaz pāris graķīšus uz Geivina veselību jau ir ierāvis! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru