02 jūnijs, 2009

DMS - Otrdiena, 2.Jūnijs

Desire – „If I Can't Hold You” [Italians Do It Better]

Šovakar pēc 2 nedēļu pārtraukuma AMG piedāvā atkal vienu ļoti spēcīgu skaņdarbu no „Different Music Selection” izlases.

Tas ir jauns amerikāņu mūziķa Džonija Džūela projekts (iepriekš bijis pazīstams kā Chromatics un Glass Candy dalībnieks) – Desire un pilnīgi jauns, oficiāli pat nepieejams skaņdarbs „If I Can't Hold You”. Vokāls šajā dziesmā pieder kādai Meganai Luīzei. Ja informācija nemelo, tad jau tuvākajā laikā šim vajadzētu parādīties vismaz 12 collu vinila plates izskatā uz mums jau labi pazīstamā leibla Italians Do It Better, kuru izveidojis, starp citu, jau pieminētais Džūels.

Lirisks un skaists elektroniskās mūzikas paraugs, kas varbūt ir nedaudz par depresīvu un skumju, lai tiktu iekļauts kādā AMG ballītes chill-out dziesmu sarakstā, bet tomēr atzīmējams kā ļoti interesants un baudāms darbs.



Passion Pit – „The Reeling” (Shuttle’s Super Club Mega Mix ’99) [free d/l]

Mums jau labi pazīstams skaņdarbs, šoreiz pārmiksēts ballīšu vajadzībām. Pavisam noteikti šo izmantošu piektdienas karstajā miksā. Jāpiebilst, ka zem nosaukuma „Shuttle” neslēpjas kāds jauns talants vai labi zināms maksējies dīdžejs. Kā izrādās, šo remiksu veidojuši paši Passion Pit dalībnieki. Turklāt tas pieejams par baltu velti šeit.


Blank Dogs – „No Compass” [In The Red]

Kā labi atzīmēja pitchorkmedia.com žurnālists, dīvaini, ka Blank Dogs savu debijas albumu „Under and Under” laiž klajā vasaras sākumā, tas vairāk iederētos kādā helovīna pasākumā rudenī. No vienas puses pabaiss, bet no otras – diezgan dejisks 70’to gadu beigu post-punk stilā ieturēts skaņdarbs.
Dziesmu iespējams paklausīties šeit.

Crocodiles – „I Wanna Kill” [Fat Possum Records]

2009.gada viena no iezīmēm ir t.s. lo-fi mūzikas stila arvien lielāka nostiprināšanās, jo īpaši amerikāņu pop/rock mūzikā. Kā lielākie celmlauži jāmin šobrīd aktuālie Wavves, taču, ja runājam par konkrētiem skaņdarbiem, tad man pat šis Crocodiles gabals „I Wanna Kill” šķiet mīļāks un interesantāks. Albumu („Summer of Hate”, iznāk šonedēļ) gan neesmu dzirdējis vēl.
Dziesmu iespējams paklausīties šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru