28 novembris, 2012

T.I. feat. Andre 3000 - Sorry



T.I. feat. Andre 3000 - "Sorry" [Atlantic]
(from f/c LP "Trouble Man: Heavy Is the Head", out December 18th)

Nav bijuši puķītēm kaisīti pēdējie gadi Atlantas reperim Klifordam Džozefam Harisam jeb T.I. 2010.gada rudenī T.I., kuram jau iepriekš bijušas nedienas ar likuma sargiem, kopā ar sievu tika aizturēti par narkotiku glabāšanu un lietošanu, kas reperim šoreiz nozīmēja reālu brīvības atņemšanu uz nepilnu gadu. Līdz ar to decembrī gaidāmais albums „Trouble Man” būs T.I. pirmais ieraksts kopš iznākšanas no cietuma.

Tomēr visu starmešu gaismu T.I. jaunākajā singlā „nozog” Andre 3000. Par viņa ne īpaši draudzīgajām attiecībām ar bijušo kolēģi grupā OutKast – Big Boi – presē rakstīts ne reizi vien, taču Andre 3000 deklamētās rindiņas „Sorry” acīmredzami runā par šo tēmu: „This the type of shit that make you call your rap partner and say I’m sorry / I’m awkward, my fault for fucking up the tours / I hated all the attention so I ran from it / Fuck it if we did, but I hope we didn’t lose no fans from it.”

Starp citu, arī Big Boi decembrī iznāk otrais solo albums „Vicious Lies and Dangerous Rumours”, kas sekos lieliskajam 2010.gada debijas darbam. Zīmīgi, ka tā aktuālajā singlā „In The A” kā viesmākslinieks piedalās... T.I.!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru