29 novembris, 2012

A-LIST: Magic Touch + Sapphire Slows - When I See You



Magic Touch + Sapphire Slows - "When I See You" [100% Silk]
(to be released as a 12" vinyl on December 3rd)

Kad šodien tviterī publicēju linku uz Lanas Del Rejas „Cola” un piebildu: „Gada pēdējais A-LIST skaņdarbs”, man jau likās, ka spēlējos ar savu draugu likteni, kam tik ļoti patīk mani izjokot. Akurāti stundu vēlāk mani sasniedza dziesma, kas arī liekama šajā AMGmusic sadaļā. Tā kā šodien, plkst. 14 veram 2012.gada mūzikas mapi ciet, tagad nu točno saku – ŠIS IR PĒDĒJAIS. :)

Neko gan izsmeļošu pastāstīt nevarēšu. Meklējot gūglē informāciju par Magic Touch, var uzdurties kādam vācu ansamblim, taču man ir smagas aizdomas, ka tam nu nevarētu būt jelkāds sakars ar šo dziesmu (just LOOK at that picture up front! LOL). Savukārt Losandželosas leibls 100% Silk, kas izdos šo dziesmu vinilā pēc pāris dienām, duetu raksturo īsi: „blondais disko eksperts Magic Touch un debešķīgā burve Sapphire Slows”.

Tikmēr „When I See You”, kas patiesībā ir minētās vinila plates b-puses skaņdarbs, ir ultra saulains un pozitīvs piano-house, kas noteikti smēlies iedvesmu 90’to gadu house mūzikas scēnā, taču maģija slēpjas apstāklī, ka, pateicoties a la Grimes vokālam, tas perfekti iederas arī 2012.gada popmūzikas lauciņā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru