23 novembris, 2011

Ford & Lopatin feat. Shannon Funchess - Snakes


Ford & Lopatin feat. Shannon Funchess - "Snakes" [Mexican Summer]
(released as a digital single on November 22nd)

Novembrī savu simto relīzi sagaidījis nebūt ne Meksikā, bet gan Ņujorkā, ASV bāzētais neatkarīgās mūzikas leibls Mexican Summer. Šī īpašā izdevuma gods ticis singlam, kura autori ir mums jau labi zināmais duets Ford & Lopatin, kas vēl šovasar izdeva savu debijas albumu „Channel Pressure”, un kura dalībnieks Daniels Lopatins nupat kā silti iepriecināja ar jaunāko sava alter ego Oneohtrix Point Never albumu.

Vienā singla pusē atrodama lēna, paskumja dziesma „Flying Dream”, kas tapusi sadarbībā ar vēl vienu Mexican Summer pārstāvi Tamaryn, toties otrā singla pusē ir viens kārtīgs spridzeklis. Eksplozivitātes pamatā noteikti ir tas, ka kopā ar Ford & Lopatin pie „Snakes” pielikusi roku Šenona Fančesa, ko AMGmusic lasītāji varbūt atcerēsies no gada sākumā šeit slavētā Ņujrokas dueta Lyght Asylum.

„Snakes” nav tik masīvs un paralizējošs skaņdarbs kā savulaik par Nedēļas Singlu pie mums kļuvušais „Dark Allies”, bet piedāvā gana sviedrainu tehno ala 1989.gada noskaņās. Un Šenonas balss joprojām ir vienkārši satriecoša!

Shannon Funchess / Ford & Lopatin - Snakes by Mexican Summer

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru